Kysymys

Xbox 360 ei yhdistä nettiin.

  • 13 tammikuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 755 katselukerrat

Hyvää morjesta!

Mikähän siinä nyt taas mättää ettei Xbox 360:llä pääse nettiin? Välillä toimii ja taas ei.

Microsoftilta väittivät ettei porttien avaamiset liity mitenkään asiaan, vaan pelkästään MAC osote. Portit kuitenkin avattu, näillä viimeksi lähti toimimaan. Mutta nyt herjaa tota portti 80 TCP:tä mikä pitäs avata ni on vaan niin invaliidi ettei voi avata.

Xboxin sivuilta jokaikinen mahdollinen vianmääritys kokeiltu ja moneen kertaan, eikä yksikään toimi.

Kännykästä jaetulla netillä ei tartte paljo portteja availla ja toimii moitteetta, mutta eihän tää nyt tietenkään voi näin helposti tällä ZTE ZXDSL 931 laitteella käydä. Ei oo ensimmäinen kerta ku takkuilee tällä laitteella yhteydet. Tälläkin kertaa katkesi kesken livessä olon yhteys ja takasin en oo saanu. Jo neljättä päivää pottuilee.

Niin voisko joku ny ystävällisesti sanoo mitä tarttee avata ja mistä, että saisin liven toimimaan boxillani vai heitänkö koko modeemin ikkunasta? Kiitos!

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mulla on/oli sama laiteyhdistelmä. ZXDSL 931:n langattomalla ei tee mitään. Sen DL-nopeus on 3-6 Mb/s ja pätkii yhteyttä (testattu parilla läppärillä ja tabletilla speedtestillä ja laittamalla ping -t modeemille).

Sain systeemin toimimaan laittamalla verkkopiuhan ja antamalla Xboxille kiinteän osoitteen 192.168.100.99 ja käyttämällä ZXDSL 931:n DMZ:aa
Kiitos!

Mutta ei toiminu täällä päässä. Ihan samat viat oli sitten piuhalla kiinni tai langattomalla. Kuitenkin kaikki muut laitteet toimii samaisella wi-fillä... mm. Ps3, 2 läppäriä, 2 älypääpuhelinta. (eikä oo samaan aikaan kaikki päällä joten ei oo siitäkään.) Joten lisää apuja kaipailen jos joltain löytys.

Seuraava ostos onkin sitten Ps4 missä ei tartte muutaku pistää SSID  ja WPA ja heti toimii.

Osallistu keskusteluun