Kysymys

Yhteys "kuminauhailee" pelatessa

 • 8 heinäkuu 2015
 • 3 kommenttia
 • 714 katselukerrat

 • Uusi OmaYhteisön jäsen
 • 1 kommentti
ADSL on pelittänyt muuten hyvin, mutta viimeisen puolen vuoden aikana yhden MMO:n kohdalla on ollut rasittavaa ns. "kuminauhailua" (rubber banding) joka vain pahentunut ja pelailut on jääneet sen osalta melkein kokonaan. Peli vetää pingin yli 200, hahmo lähes pysähtyy ja muutaman sekunnin jälkeen napsahtaa normaalivauhtiin. Otin yhteyttä kyseisen pelin tech supportiin kun ongelma ei ajan kanssa selvinnyt. Sieltä päästä sanoivat että data joka välillä kulkee on korruptoitunutta, yhteys kärsii packet lossista (max. 95%) ja olisi kuulemma operaattorin heiniä tarkistaa mikä aiheuttaa tuota sirpaloitumista. 

En ole mikään tietokoneiden tai verkkoyhteyksien ekspertti, alkaa vaan olla itsellä neuvot vähissä. Modeemi on (useamman vuotta vanha) Telewell, mutta toisen modeemin kokeilu tilalle ei vaikuttanut yhteyteen, samaa jojoilua tapahtuu. Asiakasnro. löytyy profiilista.

3 kommenttia

Kunniamerkki +3
 • ? Voitaisiin alkaa rajaamaan vikaa vaihtamalla ainakin aluksi puhelinjohto. Vanha ja huonokuntoinen puhelinpiuha voi aiheuttaa kuvaamiasi ongelmia. Tämän lisäksi modeemin uusimista voisi harkita. Ilman muuta linjasta voidaan tehdä vikailmoitustakin, mutta kannattaa rajata pois nämä sisäverkkoon jäävät mahdolliset ongelmien aiheuttajat pois ennen sitä. 🙂
 • Tuli hankittua suosiolla uusi modeemi, kun tuolla vanhalla alkoi olla jo ikää. Tämäkään ei kuitenkaan auttanut ongelmaan yhtään vaikka koko setti puhelinpiuhoineen kaikkineen tuli uusittua, vaan jojoilee yhä samaan malliin. Pötikkä on TW-EAV510 v2.
  Käyttäjätaso 5
  @rieska Laitatko yksityisviestillä minulle vielä modeemin pohjasta löytyvän mac-osoitteen, niin tehdään tästä häiriöilmoitus ja tutkitaan sitä kautta asiaa tarkemmin!

  Osallistu keskusteluun