Kysymys

Yhteys rajoitettu

  • 8 marraskuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 35225 katselukerrat

Missähän vika kun tasaisin väliajoin pätkii yhteys modeemin ja läppärin välillä. Verkon tila muuttuu yhdistetystä rajoitetuksi. Välillä korjaantuu hetken päästä itsestään mutta kun tekee ongelmien vianmäärityksen niin ilmoittaa että oletuskäytävä ei käytössä. Onko mitään tehtävissä vai onko tämä vain ominaisuus. Ensimmäisen vuoden toimi moitteetta eli ongelma on tullut muutama kuukausi sitten. Käyttiksenä win 8.1

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko tietokone yhteydessä modeemiin langattoman verkon kautta vai verkkokaapelilla? Mikäli käytössäsi on langaton verkko, niin suosittelen kokeilemaan juurikin tuota verkkokaapelin käyttämistä niin saamme rajattua vikaa wlanin osalta :D

Muutoin voisit lisätä asiakasnumerosi profiiliisi tai laittaa asiakastietosi minulle yksityisviestinä niin pääsen kurkkaamaan linjan tilaa tarkemmin
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Modeemin / reitittimen uudelleenkäynnistys voisi auttaa asialle. Tämä on aika hyvä tehdä kuluttaja modeemeille / reitittimille. 
Jahans, ei se ongelma poistunutkaan tuolla wlanin radiokanavan lukituksella. Vähän aikaa toimi ok, mutta nyt rajoittaa eri vikailmoituksin, jotka ovat dns-kaapelia ei liitetty oikein tai verkkokaapeliviallinen. Välillä käskee ottamaan yhteyden palveluntarjoajaan kun vissiin katkaisee yhteyden kokonaan. Onko mitään tehtävissä?
Onkohan kukaan tutkinut, kuinka paljon ja miten halpatarjouksessa olevat LED- ja energialamput häiritsevät WiFi-yhteyttä. Se ainakin on testeihin perustuen kerrottu, että ne voivat olla tosi pahoja radiohääiriköitä, mutta onko häiriö samalla taajuudella, mitä WLan käyttää??
Käyttäjätaso 5
Moi!

Kannattaa testata yhteyttä myös verkkokaapelin kanssa. Saadaan selville jääkö vika pelkästään tuohon langattomaan verkkoon vai pätkiikö yhteys ihan modeemille asti. Voit laittaa asiakasnumeron ja osoitteen yksityisviestillä, niin päästään katsomaan linjaa tarkemmin täältäkin :)

Kodin muut laitteet ja langattomat verkot monesti vaikuttavatkin yhteyteen ja jos ongelmia langattoman verkon kanssa on, niin kannattaa ensimmäisenä kokeilla vaihtaa modeemi toiselle radiotaajuudelle. Vaihtoehtoja on 1-13, niin yleesä löytyy taajuus, jota muut laitteet eivät käytä.

Osallistu keskusteluun