Vastattu

Yli 7% packet loss

  • 8 lokakuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 762 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Hei!

Kun pingaan esimerkiksi osoitteeseen elisa.fi niin saan yli 7% packet lossia. Kun taas pingaan default gatewayhin jonka sain cmd komennolle ipconfig on packet loss 0%. Käytössä on taloyhtiön tarjoama vuokraan sisältyvä Elisan verkko johon tietokone on kytketty ethernet kaapelilla.

Onko kenelläkään tarjota mahdollista ratkaisua?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi tuokki 9 lokakuu 2017, 09:57

Oletko kokeillut jonnekkin muualla pingata (Suomessa olevaan palvelimeen). Se että jokin tietty palvelin näyttää packet lostia ei vielä välttämättä kerro, että yhteydessä on jotain vikaa. Vikaa (tai ruuhkaa) voi myös olla kyseisen palvelin päässä (mitä olet testannut).Käteva työkalun linjan testaamiseen on PingPlotter, jolla voi pingata useaita kohteita yhtäaikaa ja saa kätevän listauksen ja kraafin millaisia vasteaikaja eripuolilta saa. Myös yhteyden katkeamisen voi todeta helposti tällä työkalulla. Ohjelma on maksullinen, mutta muistaakseni sitä voi kokeilla 15 päivää "for free"T: Tuokki
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Oletko kokeillut jonnekkin muualla pingata (Suomessa olevaan palvelimeen). Se että jokin tietty palvelin näyttää packet lostia ei vielä välttämättä kerro, että yhteydessä on jotain vikaa. Vikaa (tai ruuhkaa) voi myös olla kyseisen palvelin päässä (mitä olet testannut).

Käteva työkalun linjan testaamiseen on PingPlotter, jolla voi pingata useaita kohteita yhtäaikaa ja saa kätevän listauksen ja kraafin millaisia vasteaikaja eripuolilta saa. Myös yhteyden katkeamisen voi todeta helposti tällä työkalulla. Ohjelma on maksullinen, mutta muistaakseni sitä voi kokeilla 15 päivää "for free"

T: Tuokki
Olen kokeillut pingplotterilla useampaan palvelimeen mutta joka kerta packet loss alkaa 2 hopista. Pahimmillaan menee yli 15%. Myös vasteaika on pahimmillaan yli 100ms. Ongelma toistuu eri laitteella ja ethernet kaapelilla. Voiko tästä päätellä missä vika on?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eipä tuokaan vielä varmaksi kerro ongelmasta... Onko käytössä jokin reititin minkä kautta yhteyttä jaat? Jos on niin toistuuko ongelma jos kytket tietokoneen suoraan tuonne asunnon datanousuun?