Vastattu

Zyxel 3925 B10B ja Cannon MP550 USB printterinä

  • 8 maaliskuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 269 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Hei,

yritän saada Canonin printteriä toimimaan Zyxel vmg3925 B10B ADSL boxin kautta verkkoprintterinä, mutta en tunnu onnistuvan. Zyxel boxi on ohjeen mukaisella tasolla, jonka pitäisi tukea USB printteriä. Zyxeliin olen aktivoinut USB printteri option. Läppäriin (Win10) olen mielestäni konffannut oikean osoitteen, oikealla tavalla. Ainakin se on konffattu WIN10:ssä samalla tavalla kuin edellisen ADSL boxin kanssa jolla homma toimi (osoite Zyxelin kanssa on eri).

Kysymys: onko tästä olemassa jotain hyvää ohjetta? Elisan sivuilta en löytänyt aiheesta ohjetta ja Zyxelin sivuilta löytämäni manuaali oli sen verran vanhalle softalle ettei siinä ole USB printteriä tukea.

Tai ehkä osaatte heti vihjata mikä voisi mättää? Keskusteluista löysin yhden meilkein aiheeseen sopivan otsikon mutta sen sisällä oli vain twitteri linkki joka vei ihan muuhun aiheeseen.

Kiitos,
Kimmo
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi KimmoF 13 maaliskuu 2017, 09:51

Sain homman toimimaan kun poistin WIN10:stä kaikki vanhat TCP/IP printteriasennukseni. Pelkkä poisto asetuksista ei riittänyt vaan jouduin poistamaan ne rekisteristä.Sen jälkeen resetti kaikille (läppäri, reititin, printteri) ja asensin printterin uudestaan käyttäen Zyxeliä printteriserverinä. Vielä lopuksi oli pikku missi kun copy-paste virhettä välttääkseni, kopioin osotteen suoraan reitittimestä, tuli kopiossa ylimääräinen tyhjä lyönti osotteen perään joka piti vielä poistaa.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Itsellä ei näistä kokemuksia, onko muilla palstalaisilla ollut vastaavia virityksiä?
Käyttäjätaso 1
Sain homman toimimaan kun poistin WIN10:stä kaikki vanhat TCP/IP printteriasennukseni. Pelkkä poisto asetuksista ei riittänyt vaan jouduin poistamaan ne rekisteristä.

Sen jälkeen resetti kaikille (läppäri, reititin, printteri) ja asensin printterin uudestaan käyttäen Zyxeliä printteriserverinä. Vielä lopuksi oli pikku missi kun copy-paste virhettä välttääkseni, kopioin osotteen suoraan reitittimestä, tuli kopiossa ylimääräinen tyhjä lyönti osotteen perään joka piti vielä poistaa.