Vastattu

ZyXEL asennus hankalaa!

  • 24 tammikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 1101 katselukerrat

ZyXEL VMG1312-B asennus hyytyy vaiheeseen jossa pitäisi antaa SSID-koodi.

Asennus softa sanoo sen löytyvän laitteen takaa/alta löytyvästä tarrasta, mutta kun ei vaan löydy!

Kys tarrassa on model nro, serial nro ja teksti SSID:ZyXEL2526, mutta mikään noista ei täytä softan vaatimaa 8:n merkin kriteeriä !
Laite pitänee palauttaa, ellei jollakulla ole "kikka kutosta" ongelmaani

Nimim:"Hermo menee"
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi visa 26 tammikuu 2015, 11:13

Elisa ei ole myynyt kyseistä Zyxelin laitemallia, joten epäselvissä asioissa kannattaa ottaa yhteyttä Zyxelin tukeen (http://www.zyxel.fi)Yleensä WLAN verkon salausavain löytyy laitteen tarrasta kohdasta WPA-key tai Wireless key, jolla siis viitataan WPA-salauksen PSK-salausavaimeen. Salausavaimen minimipituus WPA-salausta käytettäessä on kahdeksan ( 8 ) merkkiä mutta usein se on pidempi.SSID tarkoittaa langattoman verkon nimeä. Nimellä voidaan erottaa samalla alueella kuuluvat verkot.Huomaa että verkon nimen ja salausavaimen voit muuttaa haluamaksesi laitteen hallintakäyttöliittymästä (verkkokaapelilla tai langattomasti kytkemällä).
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Elisa ei ole myynyt kyseistä Zyxelin laitemallia, joten epäselvissä asioissa kannattaa ottaa yhteyttä Zyxelin tukeen (http://www.zyxel.fi)

Yleensä WLAN verkon salausavain löytyy laitteen tarrasta kohdasta WPA-key tai Wireless key, jolla siis viitataan WPA-salauksen PSK-salausavaimeen. Salausavaimen minimipituus WPA-salausta käytettäessä on kahdeksan ( 8 ) merkkiä mutta usein se on pidempi.

SSID tarkoittaa langattoman verkon nimeä. Nimellä voidaan erottaa samalla alueella kuuluvat verkot.

Huomaa että verkon nimen ja salausavaimen voit muuttaa haluamaksesi laitteen hallintakäyttöliittymästä (verkkokaapelilla tai langattomasti kytkemällä).