Vastattu

Zyxel P-661 kotiboxi hallinta sivustolle pääsy estynyt

 • 17 marraskuu 2014
 • 8 kommenttia
 • 54808 katselukerrat

Moikka!

Laitteeni päivittyi 11.11.2014. Josta seurasi, että printteri lakkasi toimimasta. Nyt pääsin hallintasivulle ja huomasin, että näkymä oli muuttunut erilaiseksi kuin ohjeessa. Siinä sanotaan näin:

Käyttäjän oletussalasana on langattoman verkon WPA-avain. Oletussalasanan löydät laitteen pohjassa olevasta tarrasta kirjoitettuna ”WPA2-PSK Key” -tekstin jälkeen.

Koneessani ei ole mainuttu WPA-avainta??? Aikani pähkäiltyäni pääsin sisään kun kirjoitin WPA- kohtaan admin. Kone pyytää heti vaihtamaan salasanan ja niin teinkin, kaksi kertaa. Nyt en pääse kirjautumaan omalla uudella salasananlla. Mitä WPA-avain kohtaan kirjoitetaan. Resetoimalla pääsen taas kerran hallintaan. Kai tähän joku parempi keino on.

Kiitos avustanne, jota toivottavasti saan. Epätoivoinen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jonnas13 20 marraskuu 2014, 08:15

Ok, kiitos. Täytyy näillä yrittää. Resetointia vaan peräjälkeen jos ei toimi salasanan vaihdon jälkeen.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Tuo WPA2-PSK key kuulostaisi äkkiseltään korvaani langattoman verkon salasanalta, ettet sitä sitten muuttanut?

  http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/58/ Tässä vielä tarkemmin laitteesta. Tuo käyttäjätunnus pitäisi olla oletuksena admin ja salasana 1234. 🙂
 • Kyllä uudella firmiksellä  salasana on jurikin tuo WPA salasana.

  Salasana1234  / uudemmissa malleissa laitteen pohjassa oleva WPA2_PSK Key

  Käyttäjätaso 5
  Ammattimies kirjoitti:

  http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/58/ Tässä vielä tarkemmin laitteesta. Tuo käyttäjätunnus pitäisi olla oletuksena admin ja salasana 1234. :)
  Uudemmissa malleissa/modeemien ohjelmistoissa salasana saattaa olla myös laitteen pohjassa oleva WPA2_PSK Key. Lukee myös ohjeessa kohdassa "Asetukset ja hallinta".

  @jonnas13 Jos olet onnistunut tuon hallinnan salasanan vaihtamaan etkä pääse sillä nyt sisään http://192.168.1.1 niin sinun tulee resetoida modeemi. Tämä onnistuu kun painat esim. klemmarilla tai jollain pienellä esineellä reset (rst) -nappia modeemin takana noin 5-10 sekunttia painettuna pohjaan kunnes laitteen kaikki valot syttyvät ja sammuvat. Tämän jälkeen laite on taas tehdasasetuksilla ja sinun tulisi päästä modeemin hallintaan joko 1234 salasanalla tai WPA2_PSK Keyllä (laitteen pohjassa).
  Moikka! Ilmaisin itseni hieman huonosti... Salasana löytyy boxin pohjasta, mutta ei wpa- avainta eli käyttäjätunnusta. Pääsen sisään resetoinnin jälkeen, vaihdan salasanan ja sen jälkeen en pääse enää sisään millään salasanalla tai käyttäjätunnuksella. Onko käyttäjätunnus siis admin vai wpa- avain?
  Käyttäjätaso 5
  @jonnas13

  Käyttäjätunnus on admin

  Salasana on se WPA avain... (tai tässätapauksessa se miksikä olet sen muuttanut) 🙂
  Siis salasana on WPA2- avain ainakin ohjeen mukaan. Onko käyttäjätunnus aina admin jos wpa- avain ei ole tiedossa?
  Käyttäjätaso 5
  Kyllä käyttäjätunnus on aina admin, käyttäjätunnusta et voi vaihtaa.
  Ok, kiitos. Täytyy näillä yrittää. Resetointia vaan peräjälkeen jos ei toimi salasanan vaihdon jälkeen.

  Osallistu keskusteluun