Kysymys

ZYXEL PRESTIGE 600 /Ongelma

  • 9 maaliskuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 2546 katselukerrat

Jostain syystä DSL / PPP valo ei pala Zyxel Prestige 600 modeemissa mutta kaikki muut merkkivalot kyllä. Onko ongelma nyt internetyhteydessä vai onko modeemini tullut tiensä päähän ?  Internet ei toimi ollenkaan ja kone herjaa DSL:n puuttumisesta.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3

Jostain syystä DSL / PPP valo ei pala Zyxel Prestige 600 modeemissa mutta kaikki muut merkkivalot kyllä. Onko ongelma nyt internetyhteydessä vai onko modeemini tullut tiensä päähän ?  Internet ei toimi ollenkaan ja kone herjaa DSL:n puuttumisesta.



Kyllä se vaikuttaa että linja on mykkä. Toki laitteessakin voi vikaa olla. Kun laitat päätelaitteeseen virran päälle niin vilkuttaako se adsl-valoa ennenkuin jättää sen pimeäksi? Jos vilkuttaa niin yhteyttä yrittää mutta ei saa aikaiseksi.

Voitko kokeilla toisella päätelaitteella.

Katso johtoliitokset, piuha saattaa irrota pistokkeestakin.

-Vesa- (Minulla zyxel 660 sammutti ensin linjavalon ja seuraavan kerran kokeillessa oli koko laite pimeä. Onneksi oli takuu voimassa, nyt on uusi laite linjalla)
Kyllä olen testannut laitteen japiuhat ja kytkennät kaikilla mahdollisilla tavoilla ja n. klo 16 aikaan sain kuulla että kyse on suuremmasta viasta ( korttivika tms ) ja kuulemma vika ei ehkä korjaannu ennen huomista ja klo on nyt 18.48 ja yhä edelleen olen ilman ADSL:lää.  Kaikki muut merkkivalot siis Zyxelissä palavat mutta DSL / PPP on pimeänä eikä edes vilkuta.
Yhä edelleen olen ilman internettiä. Asia luvattiin korjata eilen mutta yhä edelleen olen ilman laajakaistaa. Ongelma tiedossa mutta ongelmaa ei korjata.

Osallistu keskusteluun