Kysymys

ZyXEL VMG3326-D20A Port Fowarding

  • 8 kesäkuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 268 katselukerrat

  • Kiinnostunut
  • 1 kommentti
Elikkäs tarkoituksena olisi saada portti avattua kyseiselle laitteelle, mutta ei tunnu asetuksilla olevan mitään vaikutusta. Tästähän on jo muutama palsta mutta ne ovat vanhoja (esim. https://palsta.elisa.fi/laajakaistaliittymat-10/kotiboksi-vmg3326-d20a-port-forwarding-297200) Elikkäs kyseisessä palstassa todetaan että ei toimi, mutta eikö ongelmaa ole kahden vuoden aikana saatu korjattua? Vai mistä nyt on kyse?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tietääkseni tilanne ei ole muuttunut tuon suhteen. Mikä firmware sinulla on modeemilla? En palstan tiedoillasi löytänyt sopimuksiasi. Sivuillamme on kerrottu tuon uusimman firmwaren (elisa 7) tuomista muutoksista, mutta siinä ei mitään porttiohjauksista mainittu: http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/laajakaista/ohje/kotiboksi-vmg3326/ Jos kirjoitat laitteen sarjanumeron tai kirjaat palstan profiilin tietoihin asiakasnumeron niin ainakin voidaan kokeilla ohjelmiston päivitystä. Nyt en lonkalta muista, mutta jos on tarjolla Beta versiota tämän Zyxelin ohjelmistoon. mutta jos haluat niin voidaan sellaistakin testata, mutta on omalla vastuulla kun ei tiedossa mitä muutoksia tehty sellaiseen. Pelkkään Elisa 7 voidaan kans päivittää jos ei ole jo. Oliko muuten jokin tietty portti jota yrität saada auki?
Elisa 7 siinä kyllä on. Ja mikä tahansa portti kelpaa kunhan vaan jonkun saisi auki. Mites toi beta versio niikun toimii. Sarjanumeron voin pistää, mutta laitanko sen jonnekkin muualle vaiko vain tähän ketjuun? ettei kukaan ulkopuolinen sillä tee mitään?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voit laittaa vaikka yksityisviestillä Palstatiimille elisa.to/viestipalstatiimille niin jatketaan selvittelyä siellä. 🙂

Osallistu keskusteluun