ZyXel VMG3326-D20A uusin firmis

  • 19 kesäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 1104 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 32 kommenttia
Firmiksen versio on nyt VMG3326-D20A_Elisa7_AAII5D0 ja USB ei sillä toimi.

Elisan väki, laittaisitteko minulle uuden firmiksen tulemaan ASAP sähköpostiini. Olen muuttanut paikasta jossa ostin modeemin teiltä kun taloyhtiöö otti tuli teidän verkkonne ja nyt tähän TA:n Nebulan verkkoon ei ulkoapäin pääse tekemään firmispäivtyksiä, jos se on teillä ollut tapana.

Kiitos
Risto
Espoo

PS. Minulla on myös Saunalahden mobiilaajakaista, ja sitä kautta voisi päästä Zykxseliin jos laitan sen varayhteydeksi USB:n kautta tarvittaessa ja mikäli tuollainen on teknisesti mahdollista.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Heippa carro ja tervetuloa palstalle! Sinulla näyttäisi olevan nyt uusin versio käytössäsi. Jos sinulla on ongelmia yhteyksien kanssa, kannattaa ensimmäisenä kokeilla laitteiden restetointia. 🙂
Yhteyksien kanssa? Mielestäni kirjoitin selvällä suomella, ensimmäisellä rivillä, että laitteen USB ei toimi.

Eli yritän saada USB HDD:tä jaettua kotiverkossa. *USB tikun* saan näkymään konffauksessa, mutta mitään polkuja siitä ei pysty jakamaan, eikä sitä saa millään koneella kotiverkosta näkymään. Oikeaa 80GB USB kovalevyä routeri ei näe olleenkaan, vaikka USB valo paneelissa syttyykin. Kovalla rahalla taas myyty ihmisille BS:ssää, vai saako tämän härvelin jotenkin näkemään USB massamuisteja, niin kuin spekseissä lukee?
Toistan kysymykseni, löytyykö tähän ratkaisua tai syy miksi ei toimi?

Yritän saada USB HDD:tä jaettua kotiverkossa. *USB tikun* saan näkymään konffauksessa, mutta mitään polkuja siitä ei pysty jakamaan, eikä sitä saa millään koneella kotiverkosta näkymään. Oikeaa 80GB USB kovalevyä routeri ei näe olleenkaan, vaikka USB valo paneelissa syttyykin. ... saako tämän härvelin jotenkin näkemään USB massamuisteja, niin kuin spekseissä lukee?
Käyttäjätaso 3
Mikä on USB-levyn formaatti?? FAT32 (ainakin tuettu) vai NTFS (tokkopa tuettu)??
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Fat32 pitää olla. Elisa7 on on firmiksenä se joka on kaikilla käytössä oletuksena. Uudempaa ei ole. Levy jaetaan käyttäen Samba-protokollaa, jolloin levy näkyy käyttöjärjestelmässä verkkolevynä. Toiminto on aktivoitava laitteen hallintakäyttöliittymästä (Home Network).
DLNA-palvelin: Laitteella voidaan jakaa kytketty USB-muisti, kuten kovalevy tai muistitikku lähiverkkoon DLNA protokollaa käyttäen. Levyllä olevia musiikki, kuva ja videotiedostoja voidaan toistaa lähiverkkoon kytketyillä DLNA:ta tukevilla laitteilla, kuten televisioilla, pelikonsoleilla ja tableteilla. Huomaa että toistavassa laitteessa täytyy olla tuki toistettavalle medialle. Tuki tikuilla ja kovalevyille ei ole kyllä välttämättä kovin laaja, sama myös 3G backup ominaisuus jossa on vain tietyt tikut tuettuna usb-liitännän kautta.
Kiitos vastauksista. Tikun formaatti on fat32 ja kovalevyn on NTFS, Löytyykö jostakin luetteloa tikuista, jotka routeri hyväksyy? Yritän kovalevyä uudestaan formatoinnin jälkeen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei löydy listaa usb-tikuista jotka tallennukseen tarkoitettu. On vain lyhyt lista 3G tikuista. En sinänsä tiedä muuta rajoitetta kuin tuon fat32 tikulla. Muistaakseni mitä palstalla joskus asiasta juteltu niin usb-kovalevyllä oli hankalempi/mahdoton saada toimimaan, mutta tikulla muistaakseni toimi. Voidaan kyllä tuosta vielä kysellä varmistusta tukeen jos tuntuu ettei homma onnistu. Vähän harvinaisempi pulma kuitenkin kyseessä.

Osallistu keskusteluun