Kysymys

Zyxel VMG3925-B10B DNS ja NAT

  • 21 tammikuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 1521 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Pitäisi saada ipcamerat toimimaan? vanhassa modeemissa ok mutta ei tässä.

DNS tilassa accepted, portit ja ipeet ok mutta ei toimi, mitä puuttuu?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Jouka, ja tervetuloa palstalle!

Oudolta kuulostaa, en ole tuohon törmännyt, tosin tämä laitemalli on minullekin melko uusi -> edeltäjissä ovat IPTV-kamerat toimineet pääsääntöisesti hyvin. Tuleeko muille palstalaisille mitään mieleen? Laita ainakin kameran malli ja yhteystapa tänne niin päästään hiukan eteenpäin 🙂
Kamerat on Wanscan outdoor 4 kpl jotka toimivat edellisessä Elisan modeemissa ok. Nyt tässä uudessa ei, vaikka on samat portit ja ipeet.

Zyxelissä ei voi valita Dyndns.org vaan comin DDNS serviceksi!
Hei,

minulla on tätä sivuava ongelma. ADSL-modeemini on VMG3926-B10A ja haluaisin ddns:n toimimaan, mutta vaihtoehtoina ovat vain maksullinen dyndns ja myzyxel. Tein tunnukset tuonne myzyxeliin (sekä vanhaan että 2.0:aan), mutta palvelu ei löydä laitettani.

Onko tiedossa mitään keinoa saada ddns toimimaan?
Hei

Ongelmani on, ettei NAS-laitteeni löydy. Itselläni on Zyxel VMG3925-B10B -boksi ja yritän saada siihen liitettyä Synologyn NAS 214playn. Boksin ja NAS:n välissä on vielä Zyxelin ES-105A kytkin.

NAS ei löydy Synologyn mysonology-palvelusta eikä lähiverkostakaan. Osaisiko joku auttaa miten laitteen saisi toimimaan? Vanhassa Huawein B593 4G-reitittimessä kaikki pelasi mainiosti (oli tosin suoraan reitittimessä kiinni, ei kytkimessä).
Ongelma ratkesi - uudelleen asennettaessa NAS yritti väärään IP-osoitteeseen, joka oli jo toisen laitteen käytössä. Nyt määrittelin vapaan IP:n ja kaikki näyttäisi pelittävän.
Mainittakoon, että minun ddns-ongelma ratkesi aikanaan siten, että modeemin takana oleva Synologyn NAS-purkki osaa hoitaa ddns:n ip:n päivittämisen. Mielelläni tietysti haluaisin myös modeemin ddns:n toimimaan.

Osallistu keskusteluun