Vastattu

Zyxel VMG3925 Wlan ongelma.

  • 19 joulukuu 2017
  • 1 kommentti
  • 543 katselukerrat

Terve,

Olen vaihtamassa nettiliittymäänk ADSL --> VDSL. Ohjeiden mukaan asensin uuden modeemin. Ongelmana ilmeni aivan järjettömän surkea Wlan Signaali.

Pistokkeesta ja työhuoneen sijainnista johtuen modeemi jne pelit ja pensselit on yläkerrassa ja alakerrassa Äly-TV, pleikkari ja Viihde. Kyseiset laitteet antavat signaaliksi vaivaiset n.10% ??

Vertailun vuoksi, haku löytää naapureiden nettejä mallia 30-90% teholla? Pitääkö ruveta Wlan-kanavia tms vaihtelemaan? Ei pitäisi vuonna 2017 olla Wlanin näin surkea.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 20 joulukuu 2017, 10:03

Miten tuo modeemi on sijoitettu? Näkyvällä paikalla vai huonekalujen sekaan haudattuna?Sopivissa olosuhteissa talon rakenteet voivat vaimentaa WLAN -signaalia juuri sopivasti. Tosin, jos naapureiden WLAN tulee laitteille tehokkaampana, tästä tuskin on kyse ellei alakertasi ole mallia bunkkeri.WLAN -kanavaa kannattaa kokeilla vaihtaa. Lisäksi 2,4GHz ja 5GHz -verkkojen kantavuudessa on eroja. Kokeile molempia. Myös modeemin resetointia kannattaa kokeilla.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Miten tuo modeemi on sijoitettu? Näkyvällä paikalla vai huonekalujen sekaan haudattuna?

Sopivissa olosuhteissa talon rakenteet voivat vaimentaa WLAN -signaalia juuri sopivasti. Tosin, jos naapureiden WLAN tulee laitteille tehokkaampana, tästä tuskin on kyse ellei alakertasi ole mallia bunkkeri.

WLAN -kanavaa kannattaa kokeilla vaihtaa. Lisäksi 2,4GHz ja 5GHz -verkkojen kantavuudessa on eroja. Kokeile molempia. Myös modeemin resetointia kannattaa kokeilla.