Zyxel VMG3926-B10A modeemi

  • 17 tammikuu 2017
  • 8 kommenttia
  • 686 katselukerrat

Sain pyytämättäni Elisalta tuollaisen modeemin Elisa Viihteen kylkiäisenä kun muuttivat liittymäni ADSL:stä VDSL:ksi. Ei siinä mitään. Nopea liittymä. ja kiitos muutoksesta. Toimii hyvin VDSL modeemina silloin kun toimii.
Melko usein olen tuon joutunut uudelleenkäynnistämään viimeaikoina kun tuo on Elisan verkon hukannut.
Nyt kysymykseni kuuluu: Onko tuo modeemi niin toivoton jatkossakin, että minun olisi syytä pistää parisataaeuroa vaikkapa Telewellin modeemiin?
Enemmänkin on kysymys hyvästä toiminnasta minun kohdallani kuin fyrkasta.

8 kommenttia

Oikeastaan piti kertomani miksi olen kiinni tuossa Zyxelin modeemissa.
Kotivekossani on myös Zyxel NGB6515 universal repeator wifi vehje, joka hoitaa yhteyden yläkerran laitteisiin. Tomii hyvin, jos tuo modeemi/reititin toimii.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Voimme vilkaista tuota, jos lisäät asiakasnumerosi palstaprofiiliisi ja kuittaat tähän. Telewell on varmasti parempi laite, mutta kyllä tuonkin tulisi toimia katkomatta, jos on kunnossa.
Olisikohan tuo: asiakasnumero piiloon.
Jotenkin toivoisin tun Zyxelin modeemin osaavan sentään pysyvän Elisan verkossa.
Noita muita laitteitahan minulla ei ole kiinni kotiverkosani kuin:
Digiboksit:
Elisa Viihde Netgem7700, VU+ Duo2, VU+ Solo SE V2, Xtrend ET10000, Miraclebox 9 Twin HD ja WetekPlay Enigma2.
NAS tallentimet:
Synology 413j, D-Link 320, D-Link340 ja Buffalo LinkStation.
Läppärit, tornikone, puhelimet ja tabletti tietty myös.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Nyt kysymykseni kuuluu: Onko tuo modeemi niin toivoton jatkossakin, että minun olisi syytä pistää parisataaeuroa vaikkapa Telewellin modeemiin?

Jos Elisa jatkaa nykyistä linjaansa firmisten kanssa, kannattaa se Telewell käydä korjaamassa talteen. Näin tein itsekin, eikä tarvitse enää tapella toimimattomien laitteiden kanssa.

PS. Muokkaatko asiakasnumerosi pois täältä julkiselta keskustelualueelta? Asiakasnumerolle on oma paikka asetuksissa, jonne pääse klikkaamalla omaa nimimerkkiäsi sivun oikeasta yläkulmasta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
234 kertaa bootannut neljän tunnin sisään, aikamoinen laite 😃 Siivosin tuon asiakasnumeron pois, kokeilen etähallinnasta tehdasresettiä, jos ei korjaannu niin vaihtoon.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei auttanut, laitan sinulle uuden modeemin postiin.
Jotenkin aikoinaan RHL-tutkinnon suorittaneena entisenä tv-mekaanikkona minä ihmettelen mihin ammattitaito ja sen kunnioitus on nykyfirmoista kadonnut. Ei maksaville asiakkaille nyt pelkkää roskakamaa pitäisi toimittaa. Seuraava Elisa Viihteen laskuni näyttäisi erääntyvän 30.01.2017.
En ihan riemumielin tuota käy maksamaan.

Osallistu keskusteluun