Kysymys

zyxel VMG3926-b10A pudottelee vehkeitä wlanista pois!

 • 11 elokuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 1363 katselukerrat

Eli otsikon mukainen muutaman viikon käytössä ollut Zyxeli tosiaan tiputtelee välillä randomisti laitteita pois wlanista.

On tiputtanu ps3, wii, android laitteita ja läppäriä. Ja ne ei yhdisty wlaniin kun on tipahtanu pois. Pitää uudelleen käynnistää Zyxeli sitten taas toimii.

Ja tämä tapahtuu aina, kun siirrän eli katselen leffaa verkon yli, tiedostopalvelimena toimiva kone tipahtaa jossain kohtaa pois verkosta. Ja ei pääse kiinni wlaniin takaisin, vaan pitää uudelleen käynnistää Zyxeli.

Edellisellä Asuksen purkilla ei tälläistä tapahtunut.

Onko mahdollista että laite on viallinen?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Eipä ole tällaista muistaakseni vielä tullut vastaan tuolla laitteella. Onko mitään laitetta joka on 5ghz puolella wlanissa vai kaikki alemmalla taajuudella? Jotenkinhan tuo äkkiseltään kuulostaisi kuin wlan puoli kyykkäisi taakan alla. Mitä olet kokeillut asetuksista tehdä jo? Ehkä jotain palomuuriasetuksia alemmalle tasolle lähtisin kokeilemaan ekana. Tuo leffaa verkon yli niin puhutaanko minkälaatuisesta tavarasta? Ei varmaan mistään youtube videoista tee tätä. Netflix korkealla laadulla?
 • Joo siis netflix toimii ihan ok! Mutu tuntumalla tosin puskuroi useammin kesken toiston.

  2,4g aluella on lähes kaikki. Pari talouden uusinta luuria on 5g puolella.

  Videonsiirto tapahtuu ihan windowsin kotiryhmää selaamalla ja toistamalla verkon yli VLC tai VSO media soittimella. DIVx tai HD leffoja.

  Kun kone tipahtaa pois wlan verkko näkyy kyllä mutta siihen ei voi yhdistää. Yrittää kyllä mutta ei onnistu.

  Zyxelin buuttaaminen korjaa yhteyden. Näitä laitteiden wlanista pois potkimisia tapahtuu ihan muutenkin. Ei kovin usein mutta muutaman kerran viikossa. Ja sitten kun tipahtaa tipahtaa useimmiten monta laitetta.
  Käyttäjätaso 1
  Täälläpäin Zyxel VMG3326-D20A ja samaa tekee meillä että tippuu ja välillä löytää modeemin, mutta ei pääse nettiin asti.

  Onko mitään rajoituksia montako laitetta voi olla liitettynä WLANilla? Meillä on WLANilla 2kpl läppäreitä, 1kpl Windows phone, 2kpl Android-luuria, 2kpl Android-tablettia, Ipad Mini ja mun pöytäkone.

  Kanava laitettu kiinteeksi. Tää on oikeastaan alkanut tän muuton jälkeen.
  No niin olen nyt testaillut zyxeliä. Nyt joka kerta kun yrittää verkon yli leffaa katsoa Zykseli tiputtaa sen koneen pois wlanista jolta VSO media playerilläs yritetään katsoa. Lisäksi varsinkin tätä HP:n läppäriä ei päästä unitilsta takaisin verkkoon.

  Näihin tiputteluihin ei auta muu kuin virrat pois ja takaisin zykseliin. Lisäksi lapsilukko lakkasi toimimasta. Ilman että tein siihen muutoksia se vaan ei enää toimi!

  Taitaa olla susi yksilö taidan laittaa vaihtoon. Onneks on vanha purkki vielä varalla....
  Testailuille jatkoa. Nyt aina kun siirtää tavaraa koneelta toiselle windows kotiryhmän yli niin tiputtaa koneet verkosta kesken kaiken.

  Pistin asuksen wlan purkin zyxeliin kiinni ja disabloin zyxelin wlanin. Asuksen kautta liikennöinti on vakaata ja verkosta ei tiputeta koneita pois. Ja lapsilukko TOIMII!!

  Lukeeko kukaan elisan "guru" näitä ? Mitä tolle zyxelille pitäisi tehdä? P

  Osallistu keskusteluun