Kysymys

22.3.2009 minulla lakkasi 3g-yhteys toimimasta..

  • 30 maaliskuu 2009
  • 5 kommenttia
  • 1259 katselukerrat

Minulla on toiminut viime elokuusta asti tämä Saunalahden mobiililaajakaista 1Mt yhteys kutakuinkin hyvin. Mutta toissa lauantaina lakkasi toimimasta: tulee vain virhe '619' eikä yhdistä. 'GSM only' ainoastaan toimii vain. Olen yrittänyt muuttaa ja kokeilla eri asetuksia, mikään ei auta. 3G-verkko on liian heikko. Se on ihme kun se ennen on toiminut ja nyt sitten ei toimi.
Linkkimasto on n. 300 m päässä näköetäisyydellä.
Minulla oli Huawei 159, nyt on huollon takia Huawei E220 tikku.

Windows Vista käyttis, ja vika tuli sen jälkeen kun asensin uusimman Avast virustorjunnan. Joka on kuitenkin poistettu ja järjestelmänpalautuksen tein heti aluksi kun luulin sen aiheuttaneen tämän katkon.

5 kommenttia

Tuo kuulostaa siltä kuin maston lähettimessä olisi vikaa. Gprs yhteys toimii, 3g ei. Oletko tehnyt vikailmoituksen Saunalahteen asiasta??
sama homma vaalassa...3g ei toimi mut karvalakki verkko toimii ja porskuttaa
no nyt löyty yks konsti millä pääsee....Mobile partnerin asetuksista muuttaa GSM only...ja palata connect tilaan ja kun tikku löytää verkon niin takaisin asetuksiin ja WCDMIA preferred ja äkkiä painamaan connectia...Ei jumalaita mikä McGywer tän tikun kans saa olla
Käyttäjätaso 2
no nyt löyty yks konsti millä pääsee....Mobile partnerin asetuksista muuttaa GSM only...ja palata connect tilaan ja kun tikku löytää verkon niin takaisin asetuksiin ja WCDMIA preferred ja äkkiä painamaan connectia...Ei jumalaita mikä McGywer tän tikun kans saa olla


WCDMA Only -asetuksen pitäisi toimia, jos kerran 3G-verkko on olemassa.
3g verkko on olemassa...mutta yhdistäminen siihen kaatuu autenhicationiin.sama homma oli joskus alku vuodesta

Osallistu keskusteluun