Kysymys

32 bit 7 ultimate+e1820+nopsa kompinaatio

  • 22 kesäkuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 1208 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Pelaako nettiliittymä jollakin tolla setillä. Ite oon yrittäny korjata tota rekisteriä ja laittanu uusia komentoja. Aktiivihubi roikkuu nyt tossa limoviikunassa ja mokkula on roikotettu pihalla asti ja kaiken maailman eri ohjelmilla kokeiltu mutta ei. Nopeudet on hyviä mutta tiedonsiirto vaan katkeaa vähän väliä kokonaan ja menee hermo. 3Geetä näyttää ja sinisellä valot mut mitään ei tapahdu. Vielä viikko ois aikaa keksiä jotain enne ku loppuu koeaika  😮

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,13974.0.html ' TARGET='_blank

Pitäisi toimia heittämällä (koska toimi 64-bit ultimatekin), jos haluaa hienosäätää niin jotenkin sain mobile partnerilla säädettyä mobile brand (taajuus) 900 Mhz tukiaseman esiin tuon surkean ruuhkaisen 2100 Mhz tukarin sijasta - modeemi kyllä boottasi itsensä siinä välissä mitään varoittamatta, eli voi olla ettei 900<->2100 vaihto onnistu helposti vaan vaatii modeemin boottauksen välillä?

Voisko joku kertoa miten hyvin tuo huihai E1820 tottelis AT-komentoja ja miten niitä kannattaa sille syöttää...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


Voisko joku kertoa miten hyvin tuo huihai E1820 tottelis AT-komentoja ja miten niitä kannattaa sille syöttää...


Mitä tarkoitat? Millä ohjelmalla? Mihin porttiiin? PUttylla AT-sarjaporttiin (jos se muiden 8200-sarjalaisten tapaan sellaisen näyttää). Ja omalla vastuulla, kun Huawei ei julkaise komentomanuaaleja. Maailmalta kyllä jotain löytyy, koska tuota tikkua on melko paljon käytössä.

Osallistu keskusteluun