4g !00 mp hidas 2-25 max

  • 31 heinäkuu 2019
  • 8 kommenttia
  • 769 katselukerrat

Terve ! Minulla on elisa 4G 100 mp mutta nopeus on 2-25 mp paikka kärkölä järvelästä 5 km Länteen samassa osoitteessa telian liittymä yli 60 mp elisa myös vantaalla rajatorpassa max 28

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Moikka Seppo ja tervetuloa meidän OmaYhteisöön 😊

No eipä tuo 2M mene kyllä siihen 5-100Mbps vaihteluvälin piiriin. Onko tätä ongelmaa ollut alusta alkaen vai oletko huomannut ongelman vasta myöhemmin tässä? Entä huomaatko onko vuorokaudenajoilla mitään vaikutusta, onko siis esim. iltaisin ja viikonloppuisin enemmän tätä ongelmaa? Onko kyse puhelinliittymän netistä vaiko mobiililaajakaistasta? Millainen laite käytössäsi on?
On ollu toukokuun alusta kun otin liitymän käyttöön eniten iltaisin liittymä on mobililaajakaista mobilireititin on huawei E 5776-7316
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
On ollu toukokuun alusta kun otin liitymän käyttöön eniten iltaisin liittymä on mobililaajakaista mobilireititin on huawei E 5776-7316
Onpa kurja juttu 😞 Aaa okei eli sinulla on se "saippuapala" käytössäsi. Siinä ei kovin tymäkät antennit ole, mutta kyllä sen pitäisi silti virkansa toimittaa paremmin. Voisitko vaikka lisätä asiakasnumeron profiiliisi sille varattuun kohtaan niin voidaan tarkastella vähän mikä siinä voisi olla pielessä?
Miten saan lisättyä asiakas numeron?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mee omaan profiiliin ja sinne Asiakasnumero-kenttään kirjaat sen 🙂 Se näkyy sieltä vain sulle ja meille OmaYhteisön ylläpidossa 🙂
Ok kiitos nyt on lisätty puuttuvat tiedot mittasin klo17.50 lataus 3.45 lähetys 0.56 nimen omaan Kärkölä rahkiantie
Käyttäjätaso 4
Kiitokset lisätiedoista 🙂 Tuolla on pari mahdollista tukiasemaa, mihin liittymä haluaa ottaa yhteyden (riippuen missä päin tietä on). Erityisesti viimeisen viikon ajan niin tukiasemilla on ollut vähän enemmän käyttäjiä, mikä aiheuttaa nyt tuota hitautta erityisesti ilta-aikaan 😕 Ennen tätä viikon ajanjaksoa niin toisessa tukiasemassa on myös vähän enemmän käyttäjiä kuin toisessa, joten voi olla että vähän vaihtelevasti käyttää molempia. Tämän vuoksi voi vähän vaihdella nuo nopeudet.

Laitoin verkonsuunnitteluun ilmoituksen hitaista yhteyksistä. Ilmoitukset otetaan huomioon, kun alueelle suunnitellaan verkon parannustöitä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Noissahan nopeus vaihtelee alueittain ja vaikka olisit samalla alueella, voi nopeus vaihdella silloinkin. Tämä tapahtuu, koska alueen tukiasemissa on kiinni aina eri määrä Elisaa käyttäviä ihmisiä, ja he myös käyttävät nettejään eri tavalla jatkuvasti. Jos alueelle tulee bussillinen lähihuoltamoon... ja heillä on joka toisella Elisan liittymä, niin heidänkin käyttö kuormittaa alueen tukiasemaa sen tunnin ajan. Operaattoreiden pitäisi mainostaa MINIMInopeuksia MAKSIMInopeuksien sijasta liittymissä 4G-verkossa. Olisi totuudenmukaisempaa, moni ei lue mitä sopii, kun ajatellaan että 4G 100 tulee olla 4G 85. Siellä pikkupräntissä kyllä sanotaan, että MINIMINOPEUS on sitten 5 Mbps ja te otatte määräajalla! Jos määräaikaa ei ole, niin sitten vain vikailmoitusta, ja sopimusta purkuun! Pura saman tien, jos ei toimi, älä kiduta itseäsi.

Sinun tapauksessa kannattaa katsoa onko oleellisesti mikään paremmalla tolalla, jos vaihtaa pinkkiin operaattoriin, tai erääseen ruotsalaistaustaiseen puljuun (en suosittele). Huomaa tietysti, että myös muut mobiiliverkot, kuten se pinkki verkko ruuhkautuu käyttäjistä. Lisäksi Avoin kuitu laajenee joka puolella Suomea, kysy onko ko. projektia tapahtumassa sinun lähialueella. Vain kiinteä laajakaista voi toimittaa sen mikä laskussa seisoo. Itsellä Elisan kaapeli €0 50 megan nopeudella. Toimii 365 päivää vuodessa 47/7 megan nopeuksilla.

Ei siihen 3G pysty. Vielä vähemmän jos alueelta on purettu kiinteitä linjoja.

Nyt soi Atmozfears - Move Ma Body (Radio Edit).

Osallistu keskusteluun