4g 100 megaa tammikuussa... 2.67megaa kesäkuussa.

  • 15 kesäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 520 katselukerrat

Kun päivitätte 4g verkon lt800 johkin toiseen. Nin älkää helvetissä myykö kapasiteettiä yli. Tarkotan sitä että myytte sen mitä teillä on eikä sitä mitä teillä vois olla. Ettehän te ny noin idiootteja voi toista kertaa olla. ettehän? Ja jos myytte 4g vehkeet samalla nissä on sitten oltava kaupanpurku oikeus jos huijaatte uudestaan.

7 kommenttia

Ja sitten vielä asiakaspalveluun... jos ilmotan että tää on huijausta niin ETTE J**** VASTAA MITÄS OSTIT...tämmösiä p*** sitten sikiää kun sieniä sateella. Ainahan sitä voi vaihtaa operaattoria... ja sekös sitten on ratkasu siihen että voi huijata ihmisiä ostaan.. mitäs ostit voi v.

EDIT 16.6.: Editoitu kirosanat pois. / Red
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
LTE 800 maksimi teoreettinen nopeus alaspäin on 75 Mbit/s. Miten olet sillä voinut saada 100 Mbit/s nopeuksia? Enempää en sitten tajunnutkaan tästä tunteenpurkauksesta. Paitsi että nyt saat siis 2,67 Mbti/s.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Liikkuva laajakaista miten oot myymättä kapasiteettia yli? Ei operaattori tiedä miten ajattelit liittymää käyttää. Liikkuva laajakaista tarkoitettu liikkuvaan käyttöön joten voit vapaasti sillä kiinteällä hinnalla siirtää sen vaikka toiselle puolelle Suomea ja surffailla sielä mielin määrin. On kylläkin yleistä että kiinteä liittymä korvataan langattomilla edullisilla 4G yhteyksillä joten tässä on lopputulos.

Ratkaisuna on vaihtaa operaattoria koska ennen kuin luvat yms saadaan alueelle niin menee se operaattorinkin aika. Ja muualla Suomessa vastaavanlaisia tilanteita. Parannusta ehkä sitten vuoden päästä joten paras on vaihtaa operaattoria. Alueellasi vaan tajuttu että Elisan verkko on nopea ja sitten kaikki ottaneet 4G:n ja väkisinkin jaettu kaistassa se näkyy.

Kaupanpurkuoikeus on 14pv jos olet tyytymätön. Jos olet sopinut sen määräaikaisena niin olet naimisissa sitten operaattorisi kanssa kunnes määräaika loppuu tai sopimus ei vastaa sitä mitä pitäisi. Sopimuksesi nopeuden vaihteluväli on 5-80Mbps tai 5-40Mbps eli jos nopeus putoaa alle 5Mbps on oikeus purkaa sopimus. Huomaa että pääsääntöisesti nopeus tulee olla alle 5Mbps. Tämä ei koske pelkkää tiettyä aikaa vuorokaudessa. Yleensä puretaan sopimus jos tämä kyllä on selkeä "ruuhkaa" verkossa. Mutta laite on sinun joten ei sitä kukaan takaisin ota.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Editoin viestistäsi kirosanat pois. Palstalla tulee käyttäytyä ja kirjoittaa siivosti, vaikka jokin asia harmittaisikin. Uusissa mobiililaajakaistasopimuksissa ei enää ole määräaikaa lainkaan, eli sopimuksen voi purkaa koska haluaa. Jos reititin on ostettu luottokauppasopimuksena, tätä ei voi purkaa vaan laite tosiaankin on sinun ja maksat sitä vain osissa pois. Elisan laitteet eivät kuitenkaan ole operaattorilukittuja, vaan toimivat myös muiden operaattoreiden sim-korteilla. :)

Mikäli haluat meidän vielä tutkivan liittymääsi sekä alueesi verkkoa, lisäähän asiakasnumerosi profiiliisi jotta päästään kurkkaamaan tarkemmin tilannetta. Jos tuo ruuhkaksi on todettu, voin vilkaista onko lisäkapasiteettia merkitty rakennettavaksi lähitulevaisuudessa. Pahoitteluni, että kokemuksesi asiakaspalvelusta sekä yhteyden toimivuudesta on ollut huono. 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Eihän tuossa mitään ihmeellistä ole, ajattele vaikka niin, että sinulla on 100M Wifi kotona. Jos käytät yksin, saat 100M. Jos käyttää kymmenen, saat vaikka 15M. Noin toimii myös mobiiliverkko tekniikasta riippumatta. Vaihda hitaampaan liittymään, nopeus helpompi saavuttaa, halvempi hinta ja ennen kaikkea vastinetta rahalle kun aina täyttä kaistaa. Esim. muualta saa 21M tai 10M 4G liittymiä.
LTE 800 maksimi teoreettinen nopeus alaspäin on 75 Mbit/s. Miten olet sillä voinut saada 100 Mbit/s nopeuksia? Enempää en sitten tajunnutkaan tästä tunteenpurkauksesta. Paitsi että nyt saat siis 2,67 Mbti/s.

800MHz alueella operaattorit käyttävät 10MHz kaistoja, jolloin tuo 75Mbit/s paikkaansa. Yhteisverkossa eli Sonera/DNA käyttää 20MHz kaistaa eli 150Mbit/s nopeuksia. Ja LTE800 verkon käytettävissä oleva taajuuskaista on 30MHz eli jokainen operaattori sai huutokaupassa 10MHz käyttöönsä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tässähän oli kyse Elisan liittymästä, joten käytin lähtökohtaisesti tuota 10 Mhz kaistanleveyttä.
Mutta eipä tuota kysyjää varmaan täällä enää näy, kun on kiukuttelunsa ja pahan olonsa saanut purettua niin kiinnostus tätä asiaa kohtaan on kadonnut.

Osallistu keskusteluun