Kysymys

4g ei toimi!

  • 28 maaliskuu 2014
  • 31 kommenttia
  • 1491 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

31 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Joo, tosiaan lähetin Jellonalle hauskan linkin, jonka kautta hän sai tilattua DNA:n ilmaisen Dataprepaid 3G/4G LTE -datakortin 10 gigatavun tiedonsiirrolla. Sillä on hyvä testata toimivuutta ennen kuin mahdollisesti tilaa laskuttavan liittymän, tosiaan näytti kartan mukaan olevan paras vaihtoehto LTE:lle.

Saunalahden LTE-liittymän voi irtisanoa, jos LTE ei toimi päivityksen jälkeen ja päivitys tehty nimenomaisesti LTE mielessä. 3G-paluuta voivat ehdottaa teknisessä tuessa, mutta kun päivitit nimenomaan LTE mielessä, pitäisi sopimus purkaa toimattomuuteen vedoten 🙂 Pätee varsinkin, kun päivitys tilattu puhelinmyynnin kautta ja siellä on luvattu parempaa toimivuutta jne. Saunalahden moderaattorit varmasti hoitavat asian, jos toteat DNA:n toimivaksi tuolla ilmaiskortilla.

Mikäli tilasit samalla uuden päätelaitteen Saunalahdelta, sekin on purettavissa, jos ei kerta kaikkiaan toimi LTE-liittymä. Siispä yhteyttä Saunalahteen. DNA postittaa tuon ilmaisen korttisi viikon sisään eli varmaan jo viikolla tulee postia 🙂
Käyttäjätaso 1
Heissan. Mulla on E3276 tikku käytössä, entisellä 3g/4g tikulla pääsin dc yhteydellä peräti 20 megaan, mutta tällä tikulla näyttäs olevan 4 LTE yhteys, nopeus nyt vain alle 5 megaa. Käyttöpaikka aivan sama kun entisellä. Mistä vois johtua? Asun haja-asutus alueella pohjois-savossa. Kiitti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Sini-Tuulikki!  Kiitos kysymyksestänne.

Onpa harmillinen juttu, että 4G-netti toimii huonosti laitevaihdon jälkeen. Pahoittelen sitä tilannetta ja siitä aiheutuvaa harmia.

Näyttää siltä, että alueelle tuli LTE-verkkoa lähistölle maaseudun LTE-tekniikalla, mutta ihan lähellä ei LTE-masto vielä ole. Onneksi ratkaisu löytyy. Jos olit muuten tyytyväinen Dual Carrier -tekniikkaan, kerroitkin saaneesi sillä 20 Mbps -nopeuksia, kannattaa verkko pakottaa 3G-tilaan. Ainakin siihen asti, kunnes LTE-peitto Pohjois-Savossa yleistyy. Ja se yleistyy vauhdilla!

Mobiililaajakaista-ohjelman asetuksista voit pakottaa yhteyden vain 3G -tilaan (WCDMA Only).

Vastaan mielelläni teidän lisäkysymyksiin. Toivottavasti olette tyytyväisiä Elisan mobiiliverkon toimivuuteen maaseudulla jatkossakin.

Hauskaa päivän jatkoa ja mukavaa surffailua.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
kylläpäs guru vetää imelää juttua,ja ihan kun ois elisan pomoja :smileycheesy:
Käyttäjätaso 3
Veccu kirjoitti:
kylläpäs guru vetää imelää juttua,ja ihan kun ois elisan pomoja :smileycheesy:

Jospa se on jo omasta mielestään, mutta hyvähän se on, että jaksaa neuvoa ja opastaa palstalaisia (asiakkaita). :smileygrin:
Käyttäjätaso 1
Kiitti vastauksesta ja olen ollut tosi tyytyväinen tähän asti 🙂 pitää kokeilla sitä 3G dc yhteyttä ja sitä LTE odotellessa..

Osallistu keskusteluun