Vastattu

4G - liittymään päivittämisestä

  • 26 huhtikuu 2012
  • 51 kommenttia
  • 5902 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

51 kommenttia

Eiköhän se noin pidä tehdä, kuten olet suunnitellut. Itsellä kuitenkin tuollainen väliaikainen asennus. Kerran ei ole noita suunta-antenneja. Ensimmäisen antennin sain, muttei ole vielä oikeita kaapeleita, että sais tohon mokkulaan kiinni. SMA TS9 adapteri puuttuu.

Tuolla sen on hyvä palella. Näytön olen sammuttanut hallintasivujen kautta. Kyllä tollanen USB kaapeli mahtuu ihan ikkuna kiinnikin. Tosta tiivistenauhan välistä. Kunhan ei ihan saranan puolelta yritä sulloa. Akulle näyttää 29 ja laitteelle 39 astetta. Saattas tulla sisälle melkosen kylmä, jos ei sais ikkunaa kiinni.

Pitää seurata kuinka huuraan vetasee laitteen kovemmilla pakkasilla. Tarvittaessa jotain kotelointia, kuten pakasterasiaa hyvin tiivistettynä, tai sitten perus "makkaiveria" toimii varmaan samalla tavalla. Tuollahan ne on pois silmistä. Ainoastaan tuo veto tonne tuuletusikkunaan tarttee pitempää kaapelia. noin 2m USB kaapelilla ite selviän.

En tiedä miten on verrattavissa http://www.sierrawireless.com/en/productsandservices/AirCard/MobileHotspots/AirCard802S.aspx ja 762S storage temperature näyttää kuitenkin lupaavalta -20 astetta. näyttö ei kenties kestä, mutta se on muutenkin sammutettuna.

Signaalitasoja tullut seurattua ja vaihtelee välillä -99 -105dBm Tosiaan pienestä kiinni kerran 101-102 on normaalit ja -99 saa jo parempia nopeuksia, mutta itselle tälläista testaamista, jos sais paremmin toimimaan. Järkevin ratkaisu ehdottomasti LTE:lläkin se perus 4G liittymä.

Pitää Harjakaiselta kysyä, minne se kosteus tiivistyy, että saa tehtyä vimpan päälle.

Antenneista vielä. Tollainen Yagi antenni tuli tuo eka. Toinen on vastaavanlainen paneeliantenni (800-2600MHz). Juurikin tollaista ristipolarisaatioantennia ajattelin tähän kohteeseen. Kerran on LTE yhteys ja matkaa ei ole paljon tukiasemaan. Antennit kerkesin jo tilata, kun oli vielä DualCarrier yhteys. Testaan tolla monitaajuus antennilla paljon saa vaikutusta, jos vaikutus on huomattava, niin pidän paremman yhteyden, mutta muuten palaan tohon perus 4G yhteyteen.

Tietty ensin kurvailen tohon oletettuun tukiaseman kupeeseen ja mittaan miltä näyttää perus mokkulalla. Eli mihin nopeuksiin olis tarkoitus päästä.

kijulle vielä. Sinullahan ei ollut viel superia kytkettynä. Et kyllä saa enää parannusta nykyiseen. Kerran limiitit tulee jo vastaan tolla perus 4G yhteydellä. Eli pelaa 1 pykälällä samanlailla kuin 5:llä. Itsellä 3 pykälää ollut maksimit ja 6.2MT/s olen saanut maksimit Superilla. Limitit paukkuu siihen 4.8MT/s normaalisti en muista ihan tarkkaan. Taitaa olla tollanen 1-1000m liittymä tuo super.

Osallistu keskusteluun