Kysymys

4G nopeus Ylöjärvellä

  • 4 joulukuu 2015
  • 8 kommenttia
  • 1178 katselukerrat

Hei,

Ylöjärvellä keskustan lähellä 4G nopeus on luokkaa 3 Mbit/s ollu jo parisen kuukautta hiljasinakaan aikoina ei ole tämän parempaa. Olemme soittaneet tästä asiasta ja meille on sanottu ettei voi tehdä asialle mitään. Nopeus on ollut kumminkin luokkaa 80-100 Mbit/s aiemmin. Neuvo oli, että pakottakaa 3G verkkon ja katsokaa, mikä on nopeus. Maksamme kuitenkin 4G super verkosta, joten miksi pitäisi pakottaa 3G verkkoon, kun sen saa halvemallakin.

Tämä ei ole vaan yhden verkon ongelma vaan kaikki taloudemme 4G verkot toimivat samoin, sekä ulkopuolella taloa, että sisällä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Asia korjaantuu sanomalla liittymän irti ja vaihtamalla operaattoria. 
Moi !

Sama juttu metsäkylässä ! Tunnustaa että verkko ruuhkaantuu suuren käyttäjämäärän takia . Sanovat että laita 3G:eelle niin voi toimia paremmin emmekä ole myös tekemässä asian eteen mitään että voi voi sulle ...vaihda liittymää.

Nyt kaikki vaihtaa 3G:eehen pakottamalla joka on myös alkanut pätkiä . Tätä *****aa on jatkunut huhti/toukokuusta saakka.

kello 17:00 jälkeen 4G nopeus 0,80mb-2mb heh heh Elisan nopea mobiililaajakaista. Nyt alkaa myös 3G:ee *****ileen myös .

Ensiviikolla yhteydessä kuluttajasuojaan. Nyt mittaillaan nopeuksia mistä maksetaan . Alkaa käyrä oleen aika katossa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Valitettava tilanne 😕 Jos häiriöpuolelta on jo rajattu ongelman aiheuttajaksi ruuhka, ei asialle ole äkillistä korjausta. Ruuhkista tietenkin jätetään aina verkkosuunnittelijoille ilmoitus, joka otetaan huomioon, kun verkkoa rakennetaan tulevaisuudessa.

Kokeilitteko laitteiden pakotusta 3G-verkkoon, että toimiiko 3G paremmin? Jos tosiaan on sanottu, että 4G ei alueella toimi sopimuksen mukaan, voidaan silloin katsoa esim. sopimuksen vaihtoa 4G -> 3G 🙂
Ei tomi 3G:llä. Onko ruuhka 24/7? Meillä käytetään nettiä kellon ympärin ja koko ajan on tuo 3 Mbit/s.
Vaihdettu on 3G:eelle mutta tätä samaa chaiccee on kerrottu myös muille jonka takia tämäkin on alkanut takkuileen !
Ammattimiehelle kysymys ! 

Tämä vähän sivuaa tätä pääpointtia !  Tuli mieleen tässä kun tämä kakka linja on täällä Ylöjärven metsäkylässä toiminut huhti/toukokuusta tälläi kakasti,niin kaikilla joilla tällä alueella on 4G liittymä metsäkylän alueella  saako he hyvitystä toimimattomasta liittymästä ilman reklamaatioo? Itse kyllä olen ahkerasti valittanut tästä , ehkä myös Ylöjärvensanomat ensiviikolla jos he haluaisivat tehdä jutun tästä .
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ota ihmeessä DNA ja voi olla vauhtia enemmän... Ja Sonerakin antaa 14 vrk testiin. MIksi kitua Elisan kanssa, jos ei toimi? Ja jos nopeutta tarvitsee? Ihme ettei käsketä pakottamaan 2G:lle!

Itselläni Elisan 1 Mbit / 3G toimii hienosti ja riittää käyttööni.

4G Super on yleensäkin *****tusta, koska mobiilinopeus on JAETTUA alueen tukiaseman käyttäjien kesken, siksi ruuhkautuu. Ei ole väliä onko siellä teillä Super, Hyper, Teho vai mikä 4G tahansa, kaikki antaa saman nopeuden... eli ei kannata maksaa 30 € koska 20 € 4G antaa samat nopeudet... Ja jos sekään ei anna kun 3 Mb, niin kyllä täytyy mennä Soneran tiskille tms.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Hyvityksiä katsotaan tapauskohtaisesti 🙂 Jos tosiaan on niin, että yhteys ei toimi sopimuksen mukaan, emmekä saa sitä toimimaan kuten pitäisi, niin silloin emme pakota yhteyttä pitämään. Voin vielä katsota uudemman kerran tuota tilannetta, jos laitatte minulle tarkemmat kuvaukset yksityisviestillä 🙂