4G verkko lakkasi toimimasta yhtäkkiä ennen kello 12


Täytyy myöntää että ei ole ollut pitkään aikaan ongelmia teidän verkon kanssa, ainakaan tämän vuoden aikana täällä imatralla.

Mutta tällä hetkellä on aika iso ongelma täällä Kymälahdessa imatralla, 55800 postinumerolla. Niin, käytin 4G yhteyttä ihan normaalisti ilman ongelmia, mutta kello oli juuri jotain 11:5x-12:00 niin 4G yhteys katkesi ja muuttui OP3T puhelimella H+ (3G) yhteyteen. Käynnistin puhelimen uudelleen 10 minuutin jälkeen mutta edelleen oli sama ongelma, eli varmasti ongelma on nyt täällä lähimmällä asemalla.

Ei ole vielä ainakaan näkynyt vikakartassa tai muualla tietoa tästä, mutta nyt ainakin tiedätte.

8 kommenttia

Vaikuttaa myös 3G mokkulaan, ei yhtään palkkia mutta toimii kuitenkin!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Teen tuosta vikarin, saat tietoa tekstiviestitse kun asiaa on tutkittu. Huomasin muuten että sinulla on pari mobiililaajakaistaa tuolla vanhalla sopimuksella, minulla olisi niille hieman edukkaampi tarjous. Jos kiinnostaa, laita meille tästä yksityisviesti: https://elisa.fi/palstatiimi.
Nyt mokkulan 3G korjaantui, mutta puhelin on edelleen H+ (4G:n sijasta)

Sama homma ollut myös eilisestä asti 55700 alueella yhteydet hidastelee.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuosta kannattaa laittaa meille yksityisviesti asiakasnumerosi, tarkan käyttöosoitteen sekä mitattujen nopeuksien kera tästä: https://elisa.fi/palstatiimi. Kiitos!
https://elisa.fi/kartat/

Pari tuntia sitten näkyi tuolla "Vuoksenniska, Imatra", 5 minuuttia sitten käynnistin puhelimen uudelleen ja pari minuuttia näytti että "Ei palvelua" ja sitten sen jälkeen näytti taas että H+ yhteys, eikä 4G yhteyttä.

55800 / 55700 postialueilla on nyt jotain häikkää, jos korjaus ei auttanut, tai niin ymmärsin että se on korjattu jos se katosi tuolta häiriökartalta.

Kello 15:58, nyt näkyy 4G täällä 55800 alueella mutta edelleen aika heikosti.
Samoihin aikoihin kun tuo 4G yhteys alkoi toimimaan hitaasti, niin 3G mokkulan palkit myös laski ja toimii lähes olemattomasti.

No nyt on ainakin toiminut jotenkin 4G ja sehän tässä oli päätarkoituksena saada korjatuksi, parannusta on varmaan sitten tulossa myöhemmin lokakuussa:

https://elisa.fi/vertaaverkkoja/verkon-parannukset/

"Imatra Vuoksenniska 10/2017"

Osallistu keskusteluun