Kysymys

Aloittelija, Nokia E71 ja Mobiililaajakaista...

  • 31 maaliskuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 889 katselukerrat

Hei kaikki,

Hankin tässä juuri Saunalahden Mobiililaajakaistan Nokia E71 -puhelimeeni. Yhteys tulee siis ilmeisesti muodostaa tämän hojeen mukaan: http://palsta.saunalahti.fi/wiki/Nokia_E71 ja kohdasta Internet-asetukset...?

Mitenkäs nuo tiedonsiirtonopeudet menevät. Puhelimeni on toistaiseksi määritelty käyttämään vain GSM-verkkoa kun sehän kai on akulle armeliaampaa. Ilmeisesti en kuitenkaan saa tällä tavoin irti Mobiililaajakaistan kaikkia huimia 384 kiloa?

Avusta kiitän jo etukäteen...

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Internet/MMS/WAP -asetukset saattavat olla jo valmiina, jolloin niitä ei tarvitse säätää itse. Käytettäessä puhelimella nettiä valitaan sitten profiili Saunalahti Internet.

GSM-verkon nopeudet ovat pienemmät ja siirtoviiveet suuremmat.


Mitenkäs nuo tiedonsiirtonopeudet menevät. Puhelimeni on toistaiseksi määritelty käyttämään vain GSM-verkkoa kun sehän kai on akulle armeliaampaa. Ilmeisesti en kuitenkaan saa tällä tavoin irti Mobiililaajakaistan kaikkia huimia 384 kiloa?EDGE toimii GSM-verkossa. Todellinen vauhti puolet tuosta 384-maksimistasi. Ei iso ero s-postiliikenteessä. Surffatessa huomaa.
Kiitokset tiedoista molemmille. Huomasin tosiaan, että yhteysnopeus on noin 190 kiloa. Vaan onko kokemuksia kuinka paljon 3G kuluttaa akkua enemmän, vai kuluttaako siis ylipäätään?