Vastattu

Android-puhelimen Twitter ei lataa kuvia Elisan mobiilidatalla, Wi-Fi ja ALCOM ok

  • 18 heinäkuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 482 katselukerrat

Kesäkuun alusta (ainakin 2.6.) alkaen Android 5.1.1-puhelimen (Samsung S5 Neo) Twitter-asiakas ei ole ladannut kuvia kuin satunnaisesti, jos yhteys on Elisan mobiilidatan kautta. Ongelmaa ei esiinny jos yhteys on Wi-Fillä. Twitterin poisto, uudelleenasennus jne. eivät ole auttaneet.

Kaikki muut ohjelmat toimivat normaalisti ja Twitterkin jos sitä käyttää puhelimen selaimella.

Mitä mielenkiintoisinta, ongelmaa EI esiintynyt Ahvenanmaalla Ålcomin verkossa vieraillessani (verkkonimenä oli "ALCOM | elisa").

Samaa ongelmaa on Twitterissä valittanut pari muutakin Android-käyttäjää (käsittääkseni Etelä-Suomesta), joilla samoin Elisan mobiilinetti. Applen tuotteilla ongelmia ei ilmeisesti ole.

Saisitteko tämän perusteella kiinni, mitä muutoksia Elisan mobiilipuolelle tehtiin kesäkuun alussa ja voisivatko ne olla syy näihin ongelmiin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Urhokas 26 heinäkuu 2016, 07:54

Nyt on tämä saatu toimimaan oikein ja kuvat + avatarit latautuu. Testaillessa toiminut ok 4G:llä ja ipv6:lla 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Sain jotenkin toistettua ongelmaa S6 Edge Marshmallow 6.0.1 ja uusin twitterin softa. Ekalla kerralla ei ladannut mitään kuvia ollenkaan ja pelkät tekstit. Itse en yleensä käytä kylläkään kännykällä twitteriä joten kokemukset on aika vähissä. Mietin mitä muutoksia liittymille on tehty viime aikoina ja ei tule yhtäkään muutosta mieleen mistä olisi meille ainakaan kerrottu. Ongelma voi olla liittymissä tai sitten twitter päivittynyt jossakin välissä ja siinä on tullut jokin bugi mukana joka vaikuttaa joihinkin liittymiin/operaattoreihin. Spekuloin vaan tässä vaiheessa kun niin rajallisesti tietoa saatavilla. Mitä kuulin kollegalta niin iphonen twitter sovelluksella ei ollut ongelmia meidän liittymillä.

Kyselen asiasta kuitenkin jo näillä tiedoilla ja palaan asiaan! Saa muutkin kirjoitella jos vastaavia kokemuksia tai eriäviä 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Itselläni ei Honor 5X lataa kuvia Twitterissä ollenkaan Saunalahden mobiilidatalla eikä Elisa Viihteen VDSL2-yhteyden kautta WLAN-yhteydessä. Italiassa toimi paikallisessa WLAN-verkossa normaalisti. iPhonen sovellus toimii normaalisti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
---
Hmm, en ole testaillut oliisiko kyse esim. IPv6-reitityksen ongelmista. Ainakin himassa Wi-Fissä on vain IPv4.
Vaihtamalla DNS googleen laittaa kuvat toimimaan normaalisti. Onnistuu esimerkiksi DNSet applikaatiolla joka ei tarvitse puhelimen roottausta.

EDIT: Laitetaan vielä lisäksi että itselläni tämä sama ongelma on ollut jo pari kuukautta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Nyt on tämä saatu toimimaan oikein ja kuvat + avatarit latautuu. Testaillessa toiminut ok 4G:llä ja ipv6:lla 🙂

Osallistu keskusteluun