Vastattu

Asus 4G-AC55U

  • 13 joulukuu 2015
  • 30 kommenttia
  • 10339 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

30 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Signaalin voimakkuutta tärkeämpää on sen laatu. Palkeista ei voi sanoa mitään, laitteen hallinasta löytyy signaaliarvot (RSRP, RSRQ).

Myöskään asuinpaikka ei takaa mitään huippua/hyvää toimintaa. Itse asun maalla 200 asukkaan kylässä, ja nopeus 4G parhaimmillaan 200/40Mbps.

Valitset sen operaattorin, joka on nopein
koko laite paska, vanha huaway toimii paremmin ja nopeammin kuin uusi asus, jossa taajuuslukitus, jossa väärinpäin lukitusmerkit ja kun ei niitä voi edes lukita, ottaa aina sen paska 800 verkon joka hitain, jopa 3g on nopeampi ja maksan 4g Super verkosta. eli saan jotain 10-20 MT mutta jakaminen on nopeampaa, eli mistä ihmeessä on kysymys, jos olisi valokuitu mahdollisuus sen ottaisin mutta kun ei ole en voi yhteyden takia katsoa elisa viihdettä tai areenaa, koska teho ei riitä jos poika o luonani.
Ok kiitos Knecht vastauksesta. Uusi sim-kortti todellakin auttoi ongelmaan ja laite yhdistyi verkkoon. Ongelmaksi jäi aluksi se, että kuuluvuus oli heikohko. Noin puolessa. Mutta Elisa tuki -ehdotuksen mukaan pakotin Asuksen kytkeytymän 4G-verkkoon ja pakotin vielä taajuudeksi B3 (vastaa ymmärtääkseni 1800), joka nosti kuuluvuuden maksimiin. Ilman tätä taajuuspakottamista Elisa tuki näki, että Asus jostain syystä kytkeytyi noin 4 km päässä olevaan tukimastoon sen sijaan, että se olisi kytkeytynyt noin 1 km päässä olevaan tukimastoon. Ko. tukimastot toimivat osittain eri taajuuksilla. Siinä sitten kokeilemalla taajuuksilla B20 (vastaa 800) ja B3 niin löytyi paras vaihtoehto.
paska tietotoimisto kun olen itse ollut tekniseen tukeen yhteydessä kun valitsenut b20 ja se on verkosssa taajudella 1800 ja se b3 on sitten 800 eli menee ainakin tämän purkin suhteen päin persettä nuo lukemat. tässä on tapeltu kuukausia tuon tajuuden takia, jos haluaa lukita, se ei enää onnistu.
tilanteeseen ei ole tullut muutosta, en saa lukittua tuota purkkia 1800 taajuuteen vaan jääräpäisesti ottaa sen signaaliltaan voimakkaamman ja muutenkin tuntuu tuo purkki olevan aika susi, vanha huawei päihittää sisäantenillla tuon asuksen modeemin mennen tullen. ei ole enää naurun asia kun tapellut asian kanssa toista kuukautta. paska on paska vaikka miten sen sanoisi kauniimmmin, jos ei taajuus lukitus toimi vaikka ostin koneen sen takia niin on vitsit vähissä.

Osallistu keskusteluun