DNS palvelimeen ei saa yhteyttä

  • 21 maaliskuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 879 katselukerrat

Terve

Yritän puhelimen avulla käyttää internettiä. Eli oian käyttöön mobiilitukiaseman ja liitin sen tietokoneeseeni. Nyt sitten ei pääse nettiin kuitenkaan. Tein laitteen verkkotestin, verkko toimii virustorjunnan mukaan ongelmitta, mutta korjausohjelma ilmoittaa kuitenkin että DNS-palvelimeen ei saada yhteyttä. Onko tämä vain minulla tämä ongelma ,vai onko muut havainneet samaa? 

Mitä voin tehdä? Puhelin on Samsung Galaxy S10+.  

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Moi @sarkkakoo! Tämä ketju oli syystä tai toisesta jäänyt vastaamatta, pahoittelut tästä. :pensive: Onko ongelmatilanne vielä jatkunut?

Minulta ei tuota kyseistä puhelinmallia löydy, joten en tätä suoraan testailemaan pääse. Yleisimmät ongelmat mobiilitukiaseman kanssa on yleensä korjautunut ihan vain puhelinta uudelleenkäynnistämällä. Toimiiko tuo sinun netti suoraan puhelimella kuitenkin ihan normaalisti?

Hei

Kiitos vastauksesta. Tämä olikin kummallinen juttu, kun ykskaks alkoikin toimimaan, tekemättä mtn. Puhelimeni yhteydet muutoin toimi ok. Sain yhteydenoton Elisalta ja olivat selvitelleet verkkotilannetta. Verkko on alueellamme ruuhkautunut. Eli tässä on kenties ollut niin että se linkkiasema mihin mobiilitukiasema on yhteyksissä, on ollut tukossa. Linkkiasema on kauempana ja keskellä tiheää asutusta. Edelleen välillä pätkii yhteys, mutta tätä päivän kestävää yhteydetöntä aikaa linkkiin ei ole ilmaantunut. Päivitin myös reitittimen talouden osalta. 

Nyt korona-aikana etäyhteydet ovat kiivaimmillaan, joten se selittänee ruuhkat myös.

 

Osallistu keskusteluun