Kysymys

Ei mitään kysyttävää! mutta jos haluat hukata rahasi ota ihmeessä saunalahti 4g ! ei toimi!

  • 10 lokakuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1062 katselukerrat

puoltoista vuotta taisteltu ja ja ei mitään toimivuutta! eilen koitin katsoa yhden ohjelman puoli tuntia elämästäni hukattua olin päässyt 3 min eteenpäin. Tänään aloitin kärsivällisesti 1,5 tunnin jälkeen olin katsonut 12min! no odotellaan nyt se puoli vuotta vielä että pääsee tästäkin *****asta eroon! Ja JUU olen ollut teknisen tuen kanssa yhteydessä sekä tehnyt kaikki mahdolliset toimenpiteet

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Ehkäpä seuraavan operaattorin kanssa et tee määräaikaista sopimusta? Toki oletus on, että sopimuksen 2 osapuolta täyttävät molemmat velvoitteensa. Operaattori tuottaa minimivaatimuksen täyttävän liittymän (4G verkoissa 5 Mbit/s) ja asiakas maksaa laskun. Rehellisesti sanon, jos olet 1,5 vuotta tapellut operaattorin kanssa yksin, niin olisiko kannattanut tulla tänne Palstalle kyselemään aikaisemmin :smileyhuh:

Vaikka en nyt E-liikettä mitenkään sydänystävänäni pidäkään, niin onhan tämä Palsta oikeasti sellainen kanava jollaista ei kenelläkään toisella operaattorilla ole. Tai no on, mutta DNA:n foorumi on lähinnä vitsi ja Såneran Klaanissa keskustelu ei kovin kiivasta ole.

Laitathan asiakasnumerosi Palstan profiilin tietoihin, niin moderaattorit voivat auttaa sinua helpommin ja nopeammin.
Käyttäjätaso 7
Nixu73 kirjoitti:
puoltoista vuotta taisteltu ja ja .... odotellaan nyt se puoli vuotta vielä että pääsee tästäkin *****asta eroon! Ja JUU olen ollut teknisen tuen kanssa yhteydessä sekä tehnyt kaikki mahdolliset toimenpiteet

Toimimaton palvelu on määräaikaisen sopimuksen purkuperuste, tiesithän?

Eli jos nopeus on jatkuvasti alle 5M, niin ilmoitus asiakaspalveluun että haluat purkaa sopimuksen sen vuoksi, että Elisa ei täytä omaa puoltaan sopimuksesta. Huom. purkaminen on eri asia kuin irtisanominen.

... ja seuraavalla kerralla varmaankin osaat olla tekemättä määräaikaista sopimusta.
Käyttäjätaso 4
Katsoitko jo nämä läpi, että voit hahmottaa miten MUUT ELISAN KÄYTTÄJÄT alueellasi ovat onnistuneet saamaan radiotekniikkalla jaettavan internetin toimintaan?

http://www.cellmapper.net

http://www.netradar.org/fi

Jos se jollakin muulla toimii, niin mitä toimenpiteitä olet itselläsi tehnyt ?

- Roaming tilasta pääsee eroon maksamalla 5€ elisan SIM-kortista (oletan että toimitettu vanhanaikainen ex-saunalahden SIM-kortti)

- Onko LTE-nettiliittymää testattu myös asunnon sisällä eri paikoissa? Onko testattu asuntosi seinien ulkopuolella - Jos on voisiko näistä tiedoista vetää jotain johtopäätöstä ?

- Kukaan kaveripiiristäni ei enään käytä ns. nettitikkua vaan kaikki ovat 4G-reitittimien Huawei B593s-22 tai Huawei E5186s-22a käyttäjiä. Muutaman tiedän käyttävän nettitikkua mutta ei suoraan tietokoneeseen asennettuna vaan wLAN-reitittimen ohjelmallisesti ohjaamana.

- Koska esim "maaseudun 4G" toimii melkein samalla taajuudella kuin HD-digiTV, onko ulkoinen anteeni hankittu tai edes aikeissa kokeilla sellaisen toimivuus?

Anteenien hinnat alkavat n. 15 eurosta ylospäin, ulkomallit+kaapelit maksavat jopa yli 100€.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Jotta sopimus voi purkaa, täytyy siitä ensin tehdä vikailmoitus. Jos korjausta ei voi tehdä, sopimus purkautuu näin.

Sinun olisi pitänyt alkaa toimiin jo ostovaiheessa, jos ongelma ollut jo silloin, parhaimmassa tapauksessa sopimus olisi purettu heti ostokuukautena siihen ettei toimi. Nyt olet maksanut ja "voivotellut" itseksesi jo hyvin monta kuukautta, kenties yli vuoden? Toki tukeen olit yhteydessä, mutta olitko pyytänyt vikailmoitusta ja vaatinut sopimuksen purkua huonoon nopeuteen vedoten?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Kerrotko tarkemmin ongelmasta? Oletko kokeillut toimivuutta jossain toiseessa osoitteessa? Toimiiko liittymä paremmin esim. aamulla kuin illalla? Olitko tästä häiriöilmoituksiin ollut kertaakaan yhteydessä? :)

    Lisää myöskin asiakasnumerosi tietoihisi, niin voimme tarvittaessa tutkia tilannetta tarkemmin 🙂
  • Osallistu keskusteluun