Vastattu

Elisa tukiaseman sijainti ?

  • 29 joulukuu 2018
  • 1 kommentti
  • 903 katselukerrat

Mökilläni on Huawei retitin ja siinä suunta antenni. Eilen tullessani mökille reitittimessä signaali taso oli vain yksi pylväs viidestä kun se on ollut aikaisemmin 4/5.!
Kysymys:
Mistä saisi tietoa onko tällä alueella tehty muutoksia verkossa ja jos on mihin suuntaan antenni pitäisi suunnata ?
Osoite missä ongelma on:
osoite
Huom osoite antaa sijainninksi mäenpäälle mutta mökki on siinä rannassa ja talon nimi on XXXXX.

Edit // Piiloteltu osoite ja talon nimi -Patomiäs
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 29 joulukuu 2018, 20:52

Noita tukiasemia ja niiden suuntauksia ei juurikaan julkisesti huudella. Monestakin syystä.Suosittelisin melkeinpä laittamaan yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimille. Heiltä varmasti saa tarkempaa opastusta siitä, mihin suuntaan antenni kannattaa suunnata.Tukiasemia ja niiden sijainteja voi tutkailla itse Cellmapperin avulla. Kannattaa kuitenkin huomioida se, että kyseisen palvelun tiedot eivät välttämättä ole täysin 100% varmaa dataa.Toki kannattaa ensimmäiseksi kokeilla käynnistää laite uudelleen ja tarvittaessa tehdä laite kokonaan virrattomaksi (irti verkkovirrasta / akku irti) vähintään 10sek ajaksi. Jos tämä ei auta, kannattaa laite varmuuden vuoksi vielä resetoida. Jos laite on ollut kokoajan päällä ja alueella on esim. ollut jokin häiriö verkossa, voi olla, että laite ei saa kunnollista signaalia ennen kuin se on käynnistetty uudelleen.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Noita tukiasemia ja niiden suuntauksia ei juurikaan julkisesti huudella. Monestakin syystä.

Suosittelisin melkeinpä laittamaan yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimille. Heiltä varmasti saa tarkempaa opastusta siitä, mihin suuntaan antenni kannattaa suunnata.

Tukiasemia ja niiden sijainteja voi tutkailla itse Cellmapperin avulla. Kannattaa kuitenkin huomioida se, että kyseisen palvelun tiedot eivät välttämättä ole täysin 100% varmaa dataa.

Toki kannattaa ensimmäiseksi kokeilla käynnistää laite uudelleen ja tarvittaessa tehdä laite kokonaan virrattomaksi (irti verkkovirrasta / akku irti) vähintään 10sek ajaksi. Jos tämä ei auta, kannattaa laite varmuuden vuoksi vielä resetoida. Jos laite on ollut kokoajan päällä ja alueella on esim. ollut jokin häiriö verkossa, voi olla, että laite ei saa kunnollista signaalia ennen kuin se on käynnistetty uudelleen.

Osallistu keskusteluun