Kysymys

Hammaslahden alueen 3g ja 4g parannus !

 • 29 marraskuu 2015
 • 7 kommenttia
 • 821 katselukerrat

Hei olisin kysynyt kun minun alueellani hammaslahdessa posti nro 82200 on ollut näihin päiviin asti todella heikko 3g verkko ja 4g verkko oli pikkaisen parempi kuin 3 g . Siis ennen oli 3g verkossa huawei 593 s modeemissa vain yksi  pykälä singaalinvoimakuutta ja 4g verkossa  3-pykälää ja nyt muutama päivä sitten huomasin että 3g verkossa on täydet singaalit 5/5 pykälää ja 4g verkossa vaivaínen yksi pykälä . mistä johtuu moinen käännös 3g ja  4g verkoissa ? ennen käytin 4g verkkoa pakotettuna modeemista ,nyt en voi koska se on niin huono tai ei toimi ollenkaan siis joudun käyttämään 3g verkkoa pakotettuna siihen koska jos annan olla automaatilla valitsee yleensä 4g verkon vaikka siinä ei ole kuin yksi pykälä sitä singaalia ?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Olisiko tullut uusi 3g verkon tukiasema lähelle? Samassa yhteydessä on voitu sitten tehdä muutoksia 4g verkon tukiasemien suuntauksiin. Kysy asiakaspalvelusta tai moderaattoreilta, missä ilmansuunnissa 4g tukarit ovat, mitä taajuutta niistä on tarjolla ja sitten hankit ko. taajuudelle tarkoitetut hyvät suunta-antennit. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Lisäisitkö profiiliisi vaikka asiakasnumerosi niin päästään tarkemmin tutkimaan alueen verkkoa ja selvitellään onko siellä tehty jonkinlaisia muutoksia? 🙂
 • hei minulla on niin sanottu pribeit liittymä sanubalahden johon ostettu aina 4g kuukauden paketti . osoitteen voin sanoa tässä  se on XXX. kiitos jo etykynteen . harmittaa varsinkin 4g verkon menetys .

  Edit: Poistettu osoitetieto.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ? Alueelta olikin näköjään vikailmoitus jätetty, jossa on todettu että kyseinen alue on hieman katveessa 4G:n suhteen, joten kuuluvuus siinä voi olla heikempi. Alueelle ei näy tällä hetkellä olevan tulossa parannuksia, mutta verkonsuunnittelussa otetaan tämä huomioon. :) 
 • Hei miten on mahdollisata kun muutama viikko sitten kysyin samaisella palstalla 3 ja 4g verkon parannuksista kyseisellä alueellani minulle sanottiin elisalta että ensi vuoden aikana on tulossa parannusta tänne ja kokonaan uusi tukiasema ainakin 4g:lle . ja nyt sitten sanotaan ei ole tulossa parannusta !

  Ja nyt tuli mieleen sekosiko huawei 593s poxsini siitä kun siihen tuli päivitys viikko sitten ja latasin sen ja sen vuoksi 4g verkko katosi heikoksi ! Onko sellainen mahdollista? Ja jos niin käynyt haluan entisen päivityksen takaisin koska 4g oli nopeampi 3:mella singaalin voimakkuudella ennen kuin 3g nyt täysillä pykälillä .
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Jotain fibaa siinä uudessa päivityksessä on. En todellakaan päivitä omaa reititintä, varsinkaan kun tuossa ei tule edes taajuusvalintaa.
  kimppikoo kirjoitti:
  Jotain fibaa siinä uudessa päivityksessä on. En todellakaan päivitä omaa reititintä, varsinkaan kun tuossa ei tule edes taajuusvalintaa.

  Hei onkohan mitenkään mahdollista poxsissa palata entiseen päivitykseen ? 3g:nä täydet tolpat silti takkuaa lataus niin perhanasti välillä . paitsi yöllä toimii paremmin . nyt ei 4g:tä voi käyttää ollenkaan . ei toimi kuin alle megan nopeudella ennen oli 10-30 megaa

  Osallistu keskusteluun