Kysymys

Huawei 160 lisäantenni

  • 4 February 2010
  • 6 kommenttia
  • 948 katselukerrat

Voipi olla jotta tästä asiasta onkin jo kysytty, mutta kun en löytänyt vaikka etsin.

En saa yhteyttä nettiin vaikka kaikki pitäs olla ok. Verkkoa näkyy 4-5 pykälää. Onko edes mahdollista toimia. Heinäkuulta lähtien olen maksanut 14.90 kuussa tikusta ja yhteydestä joka ei toimi kuin joskus harvoin. Pitäis olla 512 nopus ja testin mukaan on 0,2 ja 0,3.

Useimmiten ei saa yhteyttä päiväkausiin ja jos saa niin katkoo ja pätkii ja on hidas, että aikakatkaisu katkaisee, ettei pääse edes googleen.

Millainen se lisäantennihomma on ja toimiiko sittenkään. Kuinka kallista, pitääkö viedä katolle vai miten. ???  Täällä ei ole 3g verkkoja mailla halmeilla, mutta kun toimisi edes 2g verkossa.

Jotain 77 numeroisia virheilmoituksia antaa ja sanoo, että ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan. Tämä tänään. Toisena päivänä jotain muuta. Palomuuri estää, asetukset ei kunnossa, ei verkkoa tai jotain muuta. Syissä löytyy ::)

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuossa olisi kaksi vaihtoehtoa lisäantenneille:

[url=http://www.elisashopit.fi/tuote/543?o=1&p=1&c=2]http://www.elisashopit.fi/tuote/543?o=1&p=1&c=2

Tuo ensimmäinen ei oikein auta jos signaali on heikko. Jälkimmäinen onkin jo aika hyvä, kunhan saa sen osumaan tukiasemaan. Lisäksi jälkimmäiseen pitää hommata tuommoinen:
http://mikropasi.fi/zen/index.php?main_page=product_info&cPath=2_7&products_id=18[/url]

Tuota sovitinkaapelia on ainakin aiemmin ollut saatavilla Elisa Shopiteista, mutta ei näköjään netissä ollut. Se ei tietenkään ole ainut paikka hankkia, mutta ainakin näet millaisesta tuotteesta on kyse.

Tuolla mainitsemani mikropasin sivustolla näkyy olevan useampiakin antenneja eli kannattaa katsella niitäkin.

Itse kokeilin ensin tuota ensimmäistä lisäantennia mutta ei siitä apua ollut. En sitten viitsinyt ulos mennä kiikkumaan. Ostin sen sijaan viiden metrin pituisen hyvälaatuisen usb-kaapelin ja nyt Nettitikku roikkuu makkarin oven yläreunasta. Tässä vaihtoehdossa täytyy huomioida, että tietokoneen antama virta usb-portista ei riitä Nettitikulle noin pitkälle johdolle, joten kannattaa ostaa ns usb-hubi eli jakorasia, jossa on virtalähde. Tuo kaapeli voi tietysti olla lyhyempikin jolloin välttämättä tuota virtalähdettä ei tarvitse.
Käytössä on 5 metriä pitkä usb kaapeli ja lisävirtaa antava haaroitin johon mokkula on kytketty.
Välillä verkko vilahtaa hetkellisesti, mutta yhteyttä ei saada. Sanotaan että etätietokone ei vastaa tai jotain sellaista.
Suurimman osan ajasta ei näy yhtään verkkoa.

Kiitos vastauksesta, mutta ongelma taitaa olla vaikeampi.
Minulla on myös käytössä 5 m pitkä usb kaapeli ja Huawei E160E on sen nokassa ikkunan verhotangossa roikkumassa. Oletko jo kokeillut etsiä parempaa verkkoa eri huoneista ikkunoiden luota? Verkon etsiminen kannattaa tehdä rauhallisin ottein siirtämällä mokkulaa esim 10 cm kerrallaan, joko vaaka tai pystysuunnassa.

PS jos 3g verkkoa ei ole, niin kannattaa tiputtaa liittymän nopeus 384 kbits/s niin säästää 5 /kk. Käytettäessä 2g verkkoa tällä ei ole merkitystä. Vaihdon voi tehdä omassa Saunalahdessa ilmaiseksi laskutuskauden lopussa.
  Siis sitä virtaa pitää saada ulkopuolisesta virtalähteestä!  Jos käytät sitä SL yhteysohjelmaa ,niin siinä tahtoo käydä noin, herjaa milloin mistäkin. Jos tosiaan 4-5 palkkia näkyy ,niin yhteys pitäisi syntyä! Koita poistaa se ohjelma ja sitten se asentuu uudestaan! Jos mahdollista etsi jostain MOBILE-PARTNER yhteys ohjelma se on varmempi yhteyden muodostaja! t.se
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

PS jos 3g verkkoa ei ole, niin kannattaa tiputtaa liittymän nopeus 384 kbits/s niin säästää 5 /kk. Käytettäessä 2g verkkoa tällä ei ole merkitystä. Vaihdon voi tehdä omassa Saunalahdessa ilmaiseksi laskutuskauden lopussa.


???
Tarkoitat kai ellei riittävää singnaalia HSDPA-yhteydelle löydy, niin kandee pudottaa perus UMTS:iin 384 kbits/s nopeudelle liittymä sopparikin.
Juuri näin.