Vastattu

Huawei B315 4g

  • 22 heinäkuu 2016
  • 30 kommenttia
  • 1650 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

30 kommenttia

Mulla on tää ihan samainen ongelma. Äsken (n. 2 tuntia sitten) kannoin shopitista boksin kotiin. Kortti sisään, purkki piuhan perään ja nettiyhteys toimii niinko pitääkin. Mutta hallintasivuillepa ei sitten kirjaudutakaan.

Kokeiltu on admin / admin, sekä myös admin / se pirun pitkä salasanarimpsu boksin pohjasta. Kumpikaan ei toimi. Salasanalitanjakin kokeiltu isoilla kirjaimilla, testattu että 0 ei ole O tai toisinpäin (kirotun ilkeää muuten käyttää salasanoissa molempi merkkejä), eikä auta.

Että jos tähän joku sattuu keksimään nohevan ratkaisun, joka ei vaadi Shopitissa käymistä tai riistohintaiseen omaguruun soittamista, olen vähintäänkin kiitollinen.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Kokeilithan jo sitä resetointia?
Resetointia kokeilin luonnollisesti heti ensialkuun, eikä seuraavillakaan kerroilla siitä ollut apua. Yhdistelmä admin/admin tai admin/mikään ihmiskunnan tuntema salasana ei vaan yksinkertaisesti tunnu toimivan. Alkaa ideat olemaan aika lopussa, tästä syystä suuntasin kulkuni kohti Tiedon Supervaltatietä.
Miten tuonne Huawei B315 laitehallintaan pääsee? Ilmoittaa että palvelinta ei löydy. Kone kytketty kaapelilla modeemiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Katso esim. ipconfig komennolla, mikä on oletusyhdyskäytävän ip osoite. Sitten vaan avaat nettiselaimella yhteyden tuohon ip osoitteeseen.

Osallistu keskusteluun