Huawei B315 ja ps4 verkkopelaaminen

  • 25 lokakuu 2016
  • 9 kommenttia
  • 658 katselukerrat

Ps4 srore ei toimi. Vaihdoin kiinteän laajakaistan mobiililiittymään ja Huawei B315 mobiilireitittimeen. Kiinteän laajakaistan kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Nyt taas ps4 store ei toimi. Käytän nettiä pääasiassa ps4:lla pelaamiseen joten harmittaa tuo juttu tosi paljon. Missä voisi olla vika?

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Julkinen IP-osoite tilattu erikseen? Ilman sitä ei pleikkarin verkko-ominaisuudet pelitä.

Miksi ylipäätään vaihdoit kiinteän mobiiliin? Kiinteä laajakaista on (lähes) aina paras kaveri konsolille ja verkkopelaajalle.
On tilattu. Tein reitittimen hallintasivuilla ''uusi profiili'' ja siihen vaihdoin APN ''internet4''. Ei antanut vaihtaa siinä Elisan oletusprofiilissa. Tarviiko muuta tehdä jos haluan julkisen ip:n? Mitään porttiohjauksia tai muita säätöjä? Mistä tiedän että ps4:lla on nyt julkinen ip?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No kun se on nopeampi ja halvempi 😃 😃 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuolta löytyy ohjeet julkisen IP:n käyttöönottamiseksi: http://elisa.to/2cBlzps Jos lisäät asiakasnumerosi profiiliisi, voin tarkistaa onhan sinulla varmasti tuo julkinen IP-lisäpalveluna tilattuna ja voimassa. 🙂
Tuolta löytyy ohjeet julkisen IP:n käyttöönottamiseksi: http://elisa.to/2cBlzps Jos lisäät asiakasnumerosi profiiliisi, voin tarkistaa onhan sinulla varmasti tuo julkinen IP-lisäpalveluna tilattuna ja voimassa. :)
Tuossa viestissänihän kerroin mitä tein, juuri noiden ohjeiden mukaan. Mutta pitääkö ps4:seen mitään porttiohjauksia tehdä yms.? Lisäsin asiakasnumeron:)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuo julkinen IP on oikein voimassa liittymällä kyllä. 🙂 Ei kyllä pitäisi mitään porttiohjauksia vaatia että verkkopelaaminen toimii, vaan tuo julkinen IP riittää.
Kokeilin ps3:lla playstation storea niin se toimii, mutta ps4:lla ei. Tarkoittaako tämä että mobiilireititin toimii kuten pitää ja syy on ps4:ssa vai? Onko kellään mitään vinkkiä mitä voisin kokeilla?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko nuo pleikkarit langallisessa vai langattomassa verkossa? Oletko kokeillut molempia yhteystapoja? Minkä NAT -tyypin PS4 antaa yhteystestissä? Mikäli NAT -tyyppi on 3, voisit kokeilla tehdä porttiohjauksia. Tarvittavat portit löytyvät täältä.

Jos PS3 saa yhteyden PSN -palvelimille normaalisti (pääset pelaamaan verkossa ja Store toimii) ja netti toimii myös muilla laitteilla normaalisti, ei tuossa reitittimessä pitäisi olla mitään vikaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuliko tämä mikroaaltouunilla kuntoon? Huikkaa, jos ei tullut niin pähkäillään lisää. 🙂

Osallistu keskusteluun