Vastattu

Huawei B525s-23a ja Port forwarding

  • 27 September 2017
  • 5 kommenttia
  • 7692 katselukerrat

Käytössämme on ym. Huawei B525s-23a mobiilireititin. Reitittimen asetuksista on kytketty pois päältä palomuuri, MAC-suojaus ja LAN IP-suojaus.

Lisättiin "virtuaali palvelin":
* WAN-portti: 8080-8080
* LAN IP-osoite: 192.168.1.22
* LAN-portti: 8080-8080
* Protokolla: TCP/UDP

Reititin ei kuitenkaan reititä porttia ym. osoitteeseen.

Kokeiltu on myös DMZ ja Erityssolvellukset; samalla tuloksella.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi as-mats 28 September 2017, 09:13

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Tässä varmaan vaustaus ongelmaamme:

Voit tilata julkisen IP-osoitteen maksullisena lisäpalveluna OmaElisasta. Palvelun hinnat löydät täältä. Julkinen IP-osoite on tilattavissa Mobiililaajakaista 3G- ja 4G-liittymille.

HUOM! Elisan Saunalahti Prepaid-, Lataus-, Puhe- tai Tablet-liittymiin ei ole mahdollista tilata julkista IP-osoitetta. Puhelimissa ja tableteissa ei myöskään ole mahdollista tehdä tarvittavia porttiohjauksia jos yhteys jaetaan niiden kautta muille laitteille (puhelinta käytetään ns. hotspotina).

Julkinen IP-osoite tilataan OmaElisassa OmaSaunalahden puolelta.

  1. Valitse OmaSaunalahdessa GSM-liittymät ja Mobiililaajakaista > Liittymät > liittymänumero jolle palvelu tilataan > Julkinen IP-osoite 3G tai Julkinen IP-osoite 4G (riippuen liittymätyypistä).
  2. Julkinen (vaihtuva) IP-osoite -palvelu luo uuden internet4-yhteysosoitteen (APN) nykyisten internet.saunalahti- ja internet-yhteysosoitteiden rinnalle.
  3. Vaihda päätelaitteesi (esim. mobiilireititin tai nettitikku) asetuksiin APN-yhteysosoite internet4, jolloin laite saa julkisen ip-osoitteen 2G-/3G-/4G-verkossa.
  4. Aseta mobiilireitittimesi välittämään liikenne kotiverkossasi olevalle laitteelle tekemällä tarvittavat porttiohjaukset.
Huom! Julkinen IP ei näyttäisi toimivan sisäverkosta testatessa. Varmistaaksesi Julkisen IP-osoitteen toimivuuden pitää testi suorittaa muusta verkosta (esim. kännykän mobiiliverkosta).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Huomioi myös, että Elisan verkossa on "ominaisuus" joka estää Saunalahden mobiililiittymien julkisten ip-osoitteiden välisen liikenteen. Eli 2 Saunalahden liittymää, joissa on julkinen osoite niin liikenne ei aina onnistu.
Onko sinulla mitään oppaita Huawei B525s -reitittimen porttitoimituksen asettamiseen?
Käyttäjätaso 2
Kuinkas konffaan portit jotta näen wd:n verkkolevyn resurssienhallinnassa.