Vastattu

Huawei B592-reititin ja Omeglen videochatti

  • 28 helmikuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 262 katselukerrat

Hei!

Sen jälkeen, kun hankin uuteen kotiini Elisan Mobiililaajakaistan ja otsikossa mainitun laitteen, en ole voinut käyttää Omeglea lähes ollenkaan, koska en näe toista osapuolta, eikä toinen osapuoli näe minua, vaikka molemmilla on kamera päällä. Nopealla haulla en löytänyt aikaisempaa kysymystä aiheesta.

Flashista ei ole enää kyse, koska kaikki selaimet on kokeiltu ja Flash kaikin puolin kunnossa. Puhelimesta yhteyttä jakaessa Omegle toimii joten kuten, mutta hyvin, hyvin vaihdellen. Mobiililaajakaistaan yhdistäessä ei toimi ollenkaan - pelkkiä musta ruutuja. Olen koittanut tätä Googlata englanniksi useita kertoja ja nyt vasta löysin yhden threadin, jossa sanottiin näin:

"This is because of your NAT settings. In order to fix it you'll need to log into your router's administration panel and change the appropriate settings. (This problem has been plaguing me for months and I just figured it out today.)"

Hakemalla "NAT" tältä foorumilta, hakutuloksia on paljon. Voiko ongelmani liittyä tähän NAT:iin ja mitä voin tehdä ongelman poistamiseksi? Jotain näistä tiedän mutta tälle asialle en itse osaa tehdä mitään.

Kiitos kovasti!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kimppikoo 28 helmikuu 2018, 21:45

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/ip-osoitteet/

Tilaat lisäpalveluna julkisen ip osoitteen ja muutat modeemisi käyttämään apn:ää internet4
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Ja lisäyksenä vielä: Toinen löytämäni thread esitti, että DMZ-asetuksille tulisi tehdä jotain, mutta mitä? Käyttöönotto ei onnistu ilman 'isännän osoitetta', josta en edes tiedä mitään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/ip-osoitteet/

Tilaat lisäpalveluna julkisen ip osoitteen ja muutat modeemisi käyttämään apn:ää internet4

Osallistu keskusteluun