Kysymys

Huawei B593 4G ei toimi ollenkaan

  • 1 syyskuu 2014
  • 52 kommenttia
  • 1607 katselukerrat

Kävin tuossa 1½h sitten kaupassa, 4G toimi vielä loistavasti, mutta 15min myöhemmin kun tulin takaisin kotiin, niin 4G ei ollut enää toiminnassa. Olen kokeillut sim:in irrotusta ja takaisin, käynnistää uudelleen reitittimen sata kertaa samoin tietokoneen, mutta ei auttanu mikään konsti. Kokeilin pakottaa reitittimen 3G verkkoon ja se toimi jotenkuten.

Onko muilla ollut samoja ongelmia kenties vai johtuukoha vika täältä päästä... Aspaan yritin soittaa mutta kuului vaan "tietoliikenne yhteyksissä häiriötä, korjaustoimet ovat käynnissä" että milloinkohan tuo vika saisi korjattua..

52 kommenttia

mulla sama ongelma. 4G yhteys ei toimi ollenkaan. näyttää vaan punasta ''päivitys'' merkkiä. Mutta sitten puhelimen 3gverkossa ei mitään ogmelmia. tein kaikki samat kotikonstit omaan huawei B593 laitteeseen ennen kuin eksyin tänne. todennäköisesti verkoissa jotain mätää kun ovat korjailleet viimeiset 2-3 päivää noita 4g verkkojansa ympäri suomea
Sama vika Turussa. 4G poikki jo pari tuntia mutta 3G toimii hitaasti, B593 itelläkin.
Joo itelläki punasta vaan näyttää... Ja joo mulla on puhelimessakin saunalahden 4g netti, mutta toimii vaan 3g, välillä h+ näyttäytyy.. Ennen ei ole kyllä tämmöstä ongelmaa omalle kohdalle sattunut
noniin nyt pätkii jo 3g puhelimessakin :)  jotain siel on pahasti nyt vialla. ja todennäköisesti turha edes soittaa saunalahdelle huomenna aamulla kun on kaikki linjat juntturassa vihaisista asiakkaista jotka luulee vihaisen soiton ajavan asiaa eteenpäin,, missä päin sun vikas on?? mulla espoo
Kuusamossa on oma vika.. 😃
Käyttäjätaso 3
Sama vika Ulvilassa. Jossain vaiheessa iltaa verkko kadonnut.
tähän kohtaan voi aina heittää venäjäkortin.... sieltä ne tulee ja alotti meidän 4G verkon kaadolla haha trolol
En yllättyisi vaikka oliski kaatanut.. : D
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Pirkkalan LTE-yhteydet nousivat äsken pystyyn. Toimivatko jo sielläkin paremmin?

45.9 Mbps / 23.9 Mbps
Muutaman tunnin oli täällä juntturassa. Nyt lähti toimimaan mutta saapa nähdä kuinka pitkän aikaa toimii :smileyazn:
joo espoossakin on verkko päällä mutta vähän hitaasti tuntuis toimivan
Karkkilassa sama setti. 3G toimii, 4G ei. 
[img]http://www.speedtest.net/result/3729491321.png[/img]]http://www.speedtest.net/result/3729491321.png[/url] Nyt alkoi rullaamaan täälläki suunnassa!
Turku siirtyi takaisin 4G aikaan, en kuitenkaan lähde nopeuksilla kehumaan.
Turun 4G meni taas rikki klo 06.52.

Hyvää työpäivää. 😉
Samaa vikaa täällä länsi-Tampereella. Eilen pätki ja viime illalla katos kaikki sauniksen yhteydet ja Huawei näytti punasta. Tänä aamuna taas toimii, mutta yhteys tuntuu vielä päivän. Huawei vilkuttaa kyllä normisettiä.(viesti lähetetty telefinlandin kautta)
No niin. Ei kannattaisi pitää tuota automaattista korjausta aina päällä. Siis eilen pätki päivällä ja illalla totaalinen yhteydetkö. Tänä aamuna toimii, mutta edelleen internetyhteys näyttää pätkivän.
Tampereella edelleen näyttää 3g:ta joka on muuten hidas... ei ole iso luotto nyt tähän.
Näyttäisi olevan melko paha ja laaja häiriö. Miksi tästä ei tiedoteta sauniksen häiriötiedotteissa?
Sama vehje ja ei toimi 4G täällä Tornion keskustassa ollenkaan, ihme tosiaan että tästä ei ole häiriökartassa mitään, taitaa olla jokin isompi juttu
Nyt lähti pelittää 4G, ekaa kertaa eilisen jälkeen. katsotaan miten käy. .
Häirötiedotekin oli ilmestynyt. Tosin siinä mainitaan valtakunnalliset häiriöt tänään klo 7.00 alkaen. Olisi siinä nyt voinut mainita, että ne ongelmat alkoivat jo eilen.
Nyt lähti pelittämään

nopeus.jpg
Tampereellakin pelittää, toistaiseksi.

Pikkasen pitää varuillaan olla :smileyazn:

Sieppaa.JPG
testi

Osallistu keskusteluun