Vastattu

Huawei B593 Reititin

  • 4 huhtikuu 2013
  • 96 kommenttia
  • 8230 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

96 kommenttia

Juu pahoittelut tuosta! En huomannut että olinkin säätänyt jotain tossa /: Mutta hyvin näyttää pelaavan pitää vielä laittaa antenni tilaukseen!


Mahtaisiko tuollainen oikein kunnon antenni auttaa tähän? Yhteys testin alussa hidasta jonka jälkeen ottaa kovan spurtin. Veikkaan että kyseessä suht huono yhteys tuohon reitittimeen? Mahtaisiko siis kunnon antenni auttaa pitämään tuon menon tasaisempana?

Todella tyytyväinen olen jos saan vielä tuon tasaisemmaksi /:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Antenni ei varmaan rww yhteydestä täysin vakaata sillä mobiiliverkoissa nopeus vaihtelee aina. Mutta mahdollisesti tulee stabiilimmin yhteys, kun kuuluvuus kasvaa antennin kanssa.

Ainahan sitä voi kokeilla ja palauttaa se antenni, jos ei autakaan.

Tänne kun tulisi LTE voimakkaampana, pääsisi kunnon nopeuksiin. DC taas vaihteeksi hidas 😞
Meni juuri testissä yli 50 megaa! Uskon tuon paremman antennin auttavan tässä ongelmassa kun aina toistuu sama kaava. Voi olla että tulee stabiilimmaksi sitten! Olen tähänkin todella tyytyväinen.. Pingitkin valtavan pieniä
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hienoa kuulla, että alkanut toimia hyvin. Vastejat ovat LTE:ssä tosiaan hyvällä kentällä todella alhaisia. Ja nopeudet hyviä. Siispä mukavaa surffailua.

Itse jään odottelemaan koska Elisa saa aikaiseksi LTE-tukiaseman tänne 33960-postialueelle.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Laakkone kirjoitti:
Käsittääkseni 14 päivän tyytyväisyystakuu ei päde laitteisiin, eikä niitä saa palauttaa.

Miten niin ei päde? Kuluttajansuojalain etämyyntisäädös kyllä pätee laitteisiinkin.


Kyllä tällä kelpaa surffailla! Jos meno jatkuu tälläisenä niin unohdan ne antennit. Itse en ole eroa juurikaan huomannut mukana tulleiden (ulkoisten) / sisäisten antennien välillä. Samanlaisia tuloksia tulee molemmilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Voisin vahvistaa, ne jänisantennit ovat aika turhat, niistä ei ole mitään apua ollut. Hienot ovat nopeudet sinulle, itsellenikin kelpaisi... Kuinka monta signaalitolppaa sinulla on viidestä? Minulla LTE:ssä parhaimmillaan yksi tolppa eli jos kaksi tarvitaan niin pienestä on minulla eli olisi vähän vaan tukiasema lähempänä...
No siis en oikeen usko noihin tolppiinTämä saatiin 1 tolpalla?

ja tämä sitten taas 2 tolpalla:Nopeus ei ole kertaakaan laskenut alle 40M nyt hetkeen..

Jos ostaisin vielä sen paremman antennin niin voisi olla järkevääkin koittaa sitä 100M yhteyttä.
Se on siis ihan identtinen 50m kanssa? Vai onko siinä vahvempaa signaalia tms? Itse en noista mitään tiedä
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Nopeus teoriassa voisi kasvaa. Nykyisesi on 50/25 ja kalliimpi 100/50.

Tässä täällä LTE yhdellä palkilla...Miten voi olla että antaa yli "teoreettisen maksiminopeuden"Kokoajan download yli 50M, eikö Saunalahti rajoita sitä mitenkään?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Leikkuri on aina teoreettisen nopeuden yläpuolella. Saunalahti kai haluaa varmistaa, että asiakas saa varmasti sen mistä maksaa. Jos saat toistuvasti jopa yli 50M, sinun melkein kannattaa kokeilla maksimia, ties vaikka nopeus nousisi 80 Mbitiin. Tässä nopeustestien perusteella liittymääsi selvästi tulee ns. "stoppi" 50M kohdalle.
Juu kokoajan tulee tuota 50.. En olisi kyllä uskonut, että mokkuloilla mennään tälläistä vauhtia. Harkitsen kyllä vielä sen antennin hankkimista 😉 Sitten uskaltaisi testata jo tuota 100M yhteyttäkin. En kyllä yhtään nopeampaa edes tarvitsisi, mutta on se pirun hienoa olla  siinä 90% muita Suomalaisia nopeampi netti!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvin siis toimii sinulla.

Minun täytyy varmaan varata aika vikapalveluun ja kysellä taas missä mättää kun en saa LTE:stä paria Mbitiä nopeampaa.
Käyttäjätaso 3


Palkit vaikuttaa paljon nopeuteen.
Käyttäjätaso 3
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ei oo todellista. LTE:llä:

http://www.3g-antennit.fi/product/239/tehokas-4glte-1800-mhz--4gdual-carrier-2100-mhz-ristipolarisaatioantenni

Tuo pitää laittaa tilaukseen kun vaan heidän varastoonsa ilmaantuu. Voi hyvinkin olla, että tuolla vekottimella nousisisi palkit kahdesta jopa kolmeen tai neljään!
Käyttäjätaso 3


jos piuha antaa myöten niin yritä esim. tuuletusikkunan kautta saada palkkeja ylös.
Käyttäjätaso 2
Laakkone kirjoitti:
http://www.3g-antennit.fi/product/239/tehokas-4glte-1800-mhz--4gdual-carrier-2100-mhz-ristipolarisaatioantenni

Tuo pitää laittaa tilaukseen kun vaan heidän varastoonsa ilmaantuu. Voi hyvinkin olla, että tuolla vekottimella nousisisi palkit kahdesta jopa kolmeen tai neljään!

Kuuluvuuskartalla tuo LTE kuuluvuus ei näytä Paimiossa kovin suurelta alueelta --> palveleva / palvelevat tukiasemat on melko helppo löytää. Neuvoisin ottamaan kannettavan ja  mokkulan / reitittimen mukaan ja heittäisin autolla pienen lenkin kotipitäjän mastojen luona. Löytäisit näin että mistä tuo LTE palvelu tulee --> eli minkä maston luona palkit nousee neljään tai viiteen. Tämän jälkeen siirrät kotona mokkulan / reitittimen sen huoneen ikkunan luo josta on suora näköyhteys tälle mastolle. Saattaa olla että säästyy rahat eikä tarvi niitä sijoittaa ulkoiseen antenniin.

Ja kun löydät palvelevan maston niin testaile tuolla datanopeuksia. Jos datanopeudet maston luona (jossa palkit ovat 4 tai 5) jäävät alle sen mistä nyt maksat niin en  vaihtaisi 100M tuotteeseen.
Käyttäjätaso 3
Mutta eikös se mene niin, että kun saavat tuon taajushuutokaupan loppuun, niin ne operaattorit jotka 800Mhz kaistaa ostavat, siirtävät 4G:n kehityksen sille (koska se on paljon halvempaa ja tukiasemia tarvitaan vähemmän peiton tekemiseen).
Siinä suhteessa itse ehkä valitsisin tuon joka tukee myös 800Mhz taajuksia: http://www.3g-antennit.fi/product/257/tehokas-laajakaistainen-3g4g-ristipolarisaatioantenni-8-9-dbi
Nyt käynyt muutamaan otteeseen sillee. Netti jäätyy ei sivut lataudu ei tapahdu siis mitään. Kun sammutin ja käynnistin reitittimen uudelleen niin vika katosi? Mistä ihmeestä tämä voisi johtua?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Voisiko sinulla olla maanantaikappale tuosta laitteesta?

Minulla toimii DC:llä yhteys hyvin, aina pystyssä eikä katko. Joskus käy hitaalla, mutta silloin myös HSPA+-tikullakin oli nopeus puolet DC:ää hitaampi eli vika ei aina ole laitteissa. Vikapalvelukin piti mahdollisena, että laite OK, mutta verkossa ajoittain ruuhkaa mikä laskee nopeuksia joksikin aikaa.

Kannattaa kokeilla toimiiko yhteys DC:llä samoin. Jos, niin mahdollisesti voisi laitteessa olla vikaa. Siinä tapauksessa Elisan pitäisi sen vaihtaa, kunhan teet vikailmoituksen.
No! Onnistuuko tällä purkilla porttien avaus? Pitäisi saada 27015 portti auki :S Tämä uusi NAT vissiin estää sen? Minusta tuntuu, että minulla olisi kaikki portit kiinni.. En ymmärrä nyt! Voisiko joku valaista asiaa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mobiililaajakaista 4G käyttää NAT-yhteyttä oletuksena. Julkinen vaihtuva IP on mahdollista ilman NATia vain 3G-tuotteissa esim. Mobiililaajakaista 3G joka toimii myös Dual Carrier -verkossa 21 Mbps asti.

Avoinna olevista portista/suljettuina olevista porteista ei mitään hajua, joten en siihen tiedä vastasta. Jotkut portit ovat varmasti kiinni mobiilikaistoissa, kannattaa kysellä vikapalvelusta ja/tai asiakaspalvelusta niistä.

Osallistu keskusteluun