Kysymys

Huawei b593s Port Forwarding

  • 16 lokakuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 1810 katselukerrat

Olen tapellut otsikon mukaisen jutun kanssa ja kokeillut portin siirron ja myös esim. DMZ:aa mutta ei vaan toimi. Minulla pyörii serveri johon pitäisi saada yhteys Internetistä ja sitä varten pari TCP-porttia auki. Kun puhelinmyyjä kauppasi ko. 4G-liittymää niin kerroin minkälainen palvelin mulla on eikä esiin tuotu ongelmia. Kaistaa vaan kuulemma tulee lisää. Toisin näyttää käyvän, kaista on nyt tasan nolla. Tavalliset  http ja maili kyllä toimii mutta kun se ei riitä. On kai heitettävä koko purkki mäkeen ja palattava vanhaan jos apua ei tule, vai tuleeko?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ongelmasi ei ole laite, vaan liittymä.

Saunalahden 4G-liittymä ei ole internet-liittymä, vaan selailuliittymä.

Internettiin pääsee Saunalahden 3G-liittymällä, kun käy Oma Saunalahdessa kytkemässä yhteyspisteen internet4 käyttöön liittymäänsä.
Käyttäjätaso 1
Monen vuoden sopimuksen teit 4g kanssa?
Käyttäjätaso 3
Tässäpä yksi syy miksi en osta ikinä mitään puhelimitse ts suullisella sopimuksella. Myyjä ei todennäköisesti edes tiedä mitä on myymässä ja sitä kiinnostaa tasan tarkkaan vain kauppojen teko.
24kk = 2v
Mulla ongelmana on juuri laite, nimittäin Telewellin modeemilla saan kaikki toimimaan mutta Huaweillä ei onnistunut, siirtyi lepotilaan hyllylle. Ko. laitteet ovat mökillä maalla ja siellä käydessä oli sata muutakin hommaa mutta täytyy vielä tutkia paremmalla ajalla kun menen sinne. Kokeilin kyllä internet4 yhteyspistettä ja se on Telewellinkin määrittelyissä.

Osallistu keskusteluun