Kysymys

Huawei E160e -firmware

  • 21 toukokuu 2009
  • 8 kommenttia
  • 1911 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Olisikohan jostain mahdollista saada "alkuperäinen" saunalahden firmware sekä yhteysohjelma tuohon tikkuun asennettavaksi? Kaverilta saamassani tikussa on jonkin ulkolaisen operaattorin firmis sisässä, eikä se suostu wippies-boksin kanssa toimimaan vaikka uusin firmis on boksiin asennettuna.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Mitä se tikku tekee. Mullla se ottaa yhteyden Mustas Home lootas ja sit 1-2min yhteys katkeaa. Tikku on ihan sauniksen tikku. Mutta koitas kysyy tolta hepulta http://www.matkapuhelininfo.com/keskustelu/showthread.php?p=1058107756 🙂 sil on joku firmis

LIÄTTY: Ok keksin jo et home lootan usb portti ei syötä tarpeeks virtaa joten virtalähteellä varustettu hubi väliin ja toimii
Oisko mahdollista saada uutta firmistä saunalahden puolta, kun mulla tuo tikku alko temppuileen. Ottaa kyllä yhteyden ja lähettää dataa, mutta ei vastaanota mitään. Oon testannu tuota, vista/w7 ja xp/linux. Kaikissa sama ongelma.

http://img199.imageshack.us/i/yhteys.png/ ' TARGET='_blank
Onko joku saanut jostakin kyseistä firmwarea? Saunalahdelta sitä en ole kyselyistä huolimatta saanut. Eivät edes vaivaudu vastaamaan pyyntöihini.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Löysin tuommoisen keskustelunpätkän. Onko apua?
http://www.hopeinenomena.net/viewtopic.php?f=73&t=122651
Kiitos linkistä. Se ei ratkaissut ongelmaa mutta ei siitä haittaakaan ollut. Sain vihdoin vastauksen Saunalahden teknisestä tuesta ja kertoivat että nettitikkuun ei ole olemassa firmware -päivitystä. Onkohan tämä nyt sitten aivan totta ???
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Löysin 169 ja 220 -malleihin päivitykset mutta oisko tuohon vasta tulossa. Tai sitten se on niin hyvä ettei tartte päivittää.  ::)
Löysin päivityksen E160G -malliin. Ehkäpä E160E tosiaan odottelee vielä omaa päivitystään. Pitänee tiedustella asiaa vielä suoraan Huaweilta.
öö tota e160e ja e160g mallis ei oo muuta eroo ku et e mallissa on 900mhz 3G ja jos ton Huawei sivulta löysit niin sei tee mitää muuta ku päivittää tikkuun Mobile Partnerin Ei sitä ohjelmaa kiiinnosta onko sulla e vai g. Mä asensin sen e tikkuun. Ehtojen mukaan tuo on laitonta, koska sl oma softa vaihtuu etkä saa sitä takas tikun sisään. Missään ei sanottu tikun softan päivittyvän kun ite sen asennin.