Kysymys

Huawei E160E HSDPA(syaani) vain ladatessa muuten WCDMA(sininen)

  • 14 January 2010
  • 3 kommenttia
  • 136 katselukerrat

Merkkivalo vaihtuu syaaniksi vain jos dataa liikkuu muuten se palaa sinisenä. Ohjekirja ei tästä mainitse mitään.
Eli jos klikkaa jotain linkkiä selaimessa valo muuttuu noin parissa sekunnissa syaaniksi ja palaa sivun latauduttua samalla viiveellä siniseksi.

Onko normaalia että tikku vaihtelee näin tilojen välillä? Ja mahtaako tämä aiheuttaa viivettä sivun latautumiseen? Tuntuu vaan että sivut latautuisivat nopeammin jos klikkaa linkkiä ennen valon palaamista siniseksi.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Aivan normaalia on käyttää latautuessa HSDPA:ta ja myös tuo tilan vaihtelu aiheuttaa huomaamaasi viivettä. Esim. kun klikkaa monta peräkkäin pysyy HSDPA päällä, kun jää jollekin sivulle joksikin aikaa on pudonnut perus UMTS tasooon ja taas kun klikkaa niin "pomppaa" nopeutta päälle. Joskus tuo aiheuttaa ainakin heikohkossa HSDPA kentässä jämähtämistäkin.
 
Kiitos vastauksesta. Hyvä tietää että kuuluu toimia näin. Ehdin jo epäillä että tikussa tai asetuksissa olisi jotain pielessä.
;)Väreistä viis',miten E160E on myllännyt.Minä nettitikutan Espoon Rastaspuistossa;helpompi luetella ne hetket kun yhteysong. ei ole ollut=ZERO!Seuraava "mokkulan" sijoituspaikka Mormonikirkon torni;kunhan saan luvat kuntoon.WPW#13R