Kysymys

Huawei E160E ja käyttäjätilit Windowsissa

  • 22 November 2009
  • 7 kommenttia
  • 2406 katselukerrat

Moi,
oletteko muut saaneet mobiililaajakaistaliittymän toimimaan muilla käyttäjätileillä (pl. järjestelmän valvojan tili) Windows XP:ssä, Vistassa tai Win7:ssa?. Mulla se toimii vain yhdellä järjestelmän valvojan tilillä, eli normaalit käyttäjätilit ja muut järjestelmän valvojat eivät voi käyttää sitä. Olen kyllä aktivoinut käynnistysikonin valikon asetuksista /ominaisuudet/suojaus/käyttöoikeudet muille täydet oikeudet mutta se ei auta. 😢

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
E160E:tä en ole kokeillut, mutta olen kyllä törmännyt samantapaiseen ongelmaan Huawei E169:n kanssa Windows XP:ssä.

Tikku toimii ainoastaan silloin kuin se on kytketty samaan USB-porttiin kuin missä se oli tikkua asennettaessa (järjestelmänvalvojan tunnuksilla). Jos tikku on jossakin muussa USB-portissa, yhteys ei suostu aukeamaan.
Vistassa E160E toimii kaikissa USB -porteissa ja nyt myös erityyppisillä käyttäjätileillä. Piti vain luoda uusi yhteys muille käyttäjille. Miinus -puolena on se että yhdistäminen pitää tehdä Windowsin Start / Yhdistä kautta kun ensin on Mobiililaajakaista ikoni klikattu auki. Jos painaa suoraan vihreää yhdistä nappia "normaali -käyttäjätililtä" niin se ei muodosta yhteyttä vaan herjaa "yhteysyritys epäonnistui, tarkista yhteytesi". No nyt pääsee eteenpäin luomaan muita käyttäjätilejä kun heille saa myös nettiyhteyden ja säädettyä omat internetasetukset. Ihmettelen silti miten muut ovat saaneet tän toimimaan niin sujuvasti kun palstoilta löysin vain yhden viestiketjun aiheesta, tai sitten nettiyhteyskonfiguraatio=yksi yhteys järjestelmän valvojalle, jota käyttää kaikki muut hänen tililtään. PS Laittakaa vielä palautetta, jos ootte saaneet ja miten yhteyden toimimaan Mobiililaajakaista liittymän vihreän yhdistä -napin kautta kaikille käyttäjätileille. 😎
Hei, itselläni on sama ongelma Huawei E169:n kanssa, eli ei toimi eri käyttäjätileillä, saatika sitten että yleensä toimii SLn käyttöliittymän kanssa niin kuin on suunniteltu. Asiaa olen selvitellyt SLn tuen kanssa jo viikkoja ilman tulosta. Jotenkin alkaa tuntua, että a) SLn tuki ei ole osaavissa käsissä, b) SL ei välitä vähääkään asikkaiden ongelmista, c) SLn asiakaspalvelujohto on asiasta pihalla kuin se kuuluisa "Mustin koppi", d) SLn nettitikku+käyttöliittymä ei yksinkertaisesti ole Vista yhteensopiva - jos näin on, niin peräänkuulutan vastuunkantajaa SLn puolelta.
Joo kyl' tässä jää paljon omalle kontolle tehtäväksi, jotta saa yhteyden tuunattuu toimivaksi (pc ja liittymä). Mobiililaajakaista muistuttaa yhteydeltään NMT:n ja GSM:n alkuaikoja kun yhteys p-ä-t-k-i-i ja ei muodostu = "yhteysyrityksesi epäonnistui...". Asennus ja vianhakuohjeet olisivat saaneet olla paremmat. Valikot antavat ymmärtää mutteivat ymmärrä antaa haluttua toimintoa käyttöön. Ohjelmistokehitystä olisi hyvä jatkaa tämän osalta. Näiden palstojen keskusteluista löytää korjausohjeita, mutta se vaatii aikaa ja kiinnostusta aiheeseen.

Moi,
oletteko muut saaneet mobiililaajakaistaliittymän toimimaan muilla käyttäjätileillä (pl. järjestelmän valvojan tili) Windows XP:ssä, Vistassa tai Win7:ssa?. Mulla se toimii vain yhdellä järjestelmän valvojan tilillä, eli normaalit käyttäjätilit ja muut järjestelmän valvojat eivät voi käyttää sitä. Olen kyllä aktivoinut käynnistysikonin valikon asetuksista /ominaisuudet/suojaus/käyttöoikeudet muille täydet oikeudet mutta se ei auta. :'(


Onko kukaan löytänyt ratkaisua tähän ongelmaan? Mobiililaajakaistan käyttö onnistuu Admin-oikeudet omaavalla tilillä, mutta ei muilla käyttäjätileillä. Käytössä E160E ja Windows 7.
joo.. kokeilkaapas tätä:

jossain siellä nettitikun/mokkulan asetuksissa on apn. sen kuuluisi olla internet.saunalahti, mutta jostain syystä jollain käyttöjärjestelmillä se tekee sen, että muilla paitsi järjestelmänvalvojan tileillä se muuttaa sen vääräksi, esim. pelkäksi internet. eli kirjaudu jokaisella käyttäjätilillä erikseen, millän netin pitäisi toimia ja korjaa apn oikeaksi. sitten pitäisi toimia.
Kiitos juupelille. Toimii! Vaihdoin jo parille käyttäjätilille tuon kohdan Mobiililaajakaista -ohjelmasta: Asetukset/Lisäasetukset/Yhteydet/Ominaisuudet/...Käyttöpisteen nimi: internet.saunalahti  😃 Ei tarvii enää vimpuloida!