Kysymys

Huawei E1820-tikun päivitys avaa selaimen

  • 9 helmikuu 2012
  • 1 kommentti
  • 3478 katselukerrat

Sain kyseisen tikun päivityksen automaattisesti. Sen mukana tuli uusi käyttöliittymä. Mobiililaajakaistan käynnistyessä avautuu myös web-selain. Toiminta löytyy asetuksista ja sen voi poistaa. Se tulee sinne kuitenkin joka kerran uudestaan. Kuinka saan toiminnon pois kokonaan, ts. en halua, että web-selain käynnistyy konetta avattaessa?

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
En usko että elisa on alkanut päivittämään vanhoilla päivillään huawei E1820:sen firmwarea, mutta sen sijaan "mobiilikaista"-yhdistämisohjelmasta (wilog.exe) on ollut versio 3.0 päivitys tarjolla jo yli puoli vuotta:

http://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/499/lataa-tiedostoja/ ' TARGET='_blank

Joku täällä oli palstalla oli selvittänyt jonkin *.xml tiedoston tekstitiedoston, jossa kyseinen ärsyttävä pakkomainostaminen avaamalla elisan kotisivu saatiin loppumaan - kertokoon jos muistaa.

Itse olen myös käyttänyt muutamaa huawei E1820 nettitikkua, mutta ei minulla ollut tarvetta koko "mobiilikaista"-yhdistämisohjelma rotiskolle, en käyttänyt sitä ollenkaan viemästä tietokoneen resursseja M$ windows 7:ssä. Lisätietoja oikeaan huawei E1820 päivittämiseen löytyy:

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,15090.0.html ' TARGET='_blank

Osallistu keskusteluun