Vastattu

Huawei E367: verkkokaapelia ei ole kytketty

  • 9 kesäkuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 760 katselukerrat

Vistassa Mobiililaajakaista ei yhdistä koska laitetta ei ole kytketty tai se yleinen virheilmoitus, yhteyspalkit on kuitenkin täynnä. Verkkohallinta näyttää että Huawei on käytössä mutta verkkokaapelia ei ole kytketty. Laitehallinnassa kaikki on kunnossa eikä virheilmoituksia.

Yhteys ja mokkula toimii linuxissa että vain Vistan ongelma.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi e367vista 13 kesäkuu 2011, 11:53

Kiitos vastauksesta mutta ei toiminut joka johtui luultavasti vain siitä että Vista oli jotenkin sekaisin. Puhelinverkkoyhteydelläkään ei saanut yhteyttä ja MLK asetuksista ei löytynyt mitään. Ubuntu Linuxilla toimii täysin ja koneen käynnistyessä yhdistää automaattisesti verkkoon ilman apuohjelmia, joten tämä täytyi laittaa Vistan tilalle.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Vista (sen paremmin kuin xp:kään) ei käsittääkseni tue eikä tule koskaan tukemaankaan Huawein "verkkokorttia" eli otsikon mukaisesta ilmoituksesta ei tarvitse välittää.

Jostakin kumman syystä ainakin Mobile Partner (xp-koneessa) haluaa oletusarvoisesti kuitenkin käyttää tuota ndis-protokollan mukaista laitetta/yhteyttä (=verkkokortti/wwan-yhteys) eikä ras-yhteyttä (=puhelinverkkoyhteys; laitteena modeemi). Mikäli MLK-softa toimii samoin, niin asetuksista pitäisi löytyä valintamahdollisuus, millaista yhteyttä käytetään.

Koska tikku toimii Linuxissa, voisi olettaa, että tikussa on tallessa oikea apn ja Vistan puhelinverkkoyhteyden toimivuuden voi silloin testata avaamalla yhteyden suoraan verkkoyhteyksistä puhelinverkkoyhteytenä (MLK-softa ei käynnissä). Mikäli MLK:n luomaa Mobiililaajakaista-nimistä puhelinverkkoyhteyttä ei ole, voi luoda uuden oletusasetuksillla (puhelinnro *99#, ei käyt.tunnusta, ei salasanaa, ei valintasääntöjä).
Kiitos vastauksesta mutta ei toiminut joka johtui luultavasti vain siitä että Vista oli jotenkin sekaisin. Puhelinverkkoyhteydelläkään ei saanut yhteyttä ja MLK asetuksista ei löytynyt mitään. Ubuntu Linuxilla toimii täysin ja koneen käynnistyessä yhdistää automaattisesti verkkoon ilman apuohjelmia, joten tämä täytyi laittaa Vistan tilalle.
Samanlaisia ongelmia... :-[

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,17956.0.html

Osallistu keskusteluun