Kysymys

Huawei E398+mac 10.6.8 ongelma.

  • 18 joulukuu 2011
  • 2 kommenttia
  • 2114 katselukerrat

Kyseiset vehkeet, eikä nettiin pääse mitenkää. Sininen valo palaa ja lukee elisa verkkovieras, siirtävinään yhdistyksen jälkeen jotain bittejä mutta ei yksikään sivu lataudu.

Toinen mokkula saunalahdelta (tai liittymä siis) ja toimii ihan hyvin. Reitittimessäkin (dovado 4gr) kokeiltu, toinen tikku näyttää imein ynnä muuta tietoa tämä 4g vehje ilmottaa vain DISCONNECTED. Valo palaa kyllä reitittimeen kytkettynä mutta modeemin tilassa ei tapahdu mitään muutosta vaikka irti/kiinni.

Apn ei anna muokata (internet), uuden profiilin tein ja siihen internet.saunalahti ja aivan yhtä huonosti toimii.

Ideoita? vai pasha pakettiin ja takaisin... Harmittaa kun kuitenkin näkyy että välillä hyppää dualcarrier verkkoon, tavallaan olis nopeutta luvassa mutta joku nyt mättää...

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jos kyseessä on Saunalahden normaali liittymä, apn pitää olla internet.saunalahti. Mikäli taas kyseessä on Prepaid, apn pitää olla internet. Siinä oli ainakin tuossa alussa vika. Mutta jos liitttymä on just samanlainen niin pitäisihän se samalla tikulla toimia.  :o

Mutta mitä tarkoitat tuolla "toinen mokkula Saunalahdelta (tai liittymä siis)"? Onko kyse siis toisesta liittymästä vai nettitikusta?
Hiukan hutastu teksti.. joo on siis toinen liittymä ja toinen mokkula. ohje sanoo että pitää olla intrrnt tuo apn. dovado 4gr ei tunnista myöskään vehettä, ei näytä edes imei koodia laitteen tyyppiä ym. toisen mokkuln tiedot näkyvät vaikka ei ole internettiinkää yhdistettykään.

Osallistu keskusteluun