Vastattu

Huawei E5776 mobiililaajakaistareitittimen firmwiren päivityksen jälkeen en saa siihen yhteyttä

 • 11 huhtikuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 2130 katselukerrat

Päivitin Huawei E5776 mobiililaajakaistareitititimen firmwiren ohjeen mukaan. Sen jälkeen en ole saanut siihen yhteyttä enkä siis annettua pin-koodia. Resetoin laitteen ohjeen mukaisesti, jolloin tehdasasetusten pitäisi palautua. Saunalahden tehdasasetusten mukaiset käyttäjätunnus ja salasana eivät kuitenkaan laitteelle kelpaa.

Laitteessa lukee nyt: "Enter PIN"sekä "Internet WiFi off".

Kuinka toimia?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anonymous 11 huhtikuu 2015, 16:40

http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/501/

Tuolla ohjeella itse olen päivittänyt ja meni ilman häikkää ja muista sen kysyneen jossain vaiheessa laitteen flash koodia.
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/501/

Tuolla ohjeella itse olen päivittänyt ja meni ilman häikkää ja muista sen kysyneen jossain vaiheessa laitteen flash koodia.
Kiitos vastauksestasi, mutta toimin juuri tuon viittaamasi ohjeen mukaisesti ja lopputulos oli kuvaanai kaltainen.

Täydennystä: tein temput vielä uudelleen ja kas, nyt ryhtyikin toimimaan.

Kiitos siis uskon vahvistamisesta!
tein automaattisen päivityksen huawei E5776s-32 rei'ittimeen, mutta se päivitys epäonnistu ja rupesi vaatii pin-koodia. sitten tein manuaalisen päivityksen ( se näytti onnistuvan ) ja nollasin sim-kortin pin-koodin kännykällä. sitten rei'ittimen näyttö näytti ihan ok. mutta nykyään tietokone ei löydä rei'itintä wifi:llä eikä usb:lla. miksi?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Vastasinkin sinulle jo tekemässäsi ketjussa: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Mobiililaajakaistat/huawei-E5776s-32/m-p/460741#U460741
 • Minulla oli tänään sama haaste, laitteena Huawei E5832 mokkula (HUAWEI Model: E5832 Wireless Modem). Eli käynnistin käytettynä ostetun laitteen, ruudulle tulee teksti “Enter PIN”. Tähän auttoi seuraava:

  1. Liitä laite USB-johdolla tietokoneeseen
  2. Mene osoitteeseen http://192.168.1.1/
  3. Seuraa ohjeita. Ruudulle pitäisi latautua kenttä, jossa kysytään SIM-kortin PIN-koodia (itse olin muistaakseni vaihtanut tämän OmaElisassa tai sitten puhelimen kautta). Kun laitat PIN-koodin oikein, pitäisi näytölläkin näkyä “PIN-koodi vahvistettu” tms. ja pääset muuttamaan modeemin valintoja. Samalla Huawei mokkulan näytölle tuli teksti “elisa”.

  Osallistu keskusteluun