Kysymys

iPad ja liittymä

  • 9 toukokuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 3412 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 4 kommenttia
Moro!

Tyhmä kysymys: Tuli ostettu iPad 2 WLAN + 3G vaimolle äitien päivälahjaksi. Mikäs liittymä tähän kannattaisi ottaa?

Jos ottaa MobiililaajakaistaPaketti Perus -paketin, niin onkos siinä nettitikun sisällä micro-SIM, joka menee tähän iPadiin? Vai kannattaako ottaa joku muu liittymä?

T

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kun tikulle ei oikein ole käyttöä, suosittelen Norppa-liittymää ja siihen sopivaa mobiililaajakaista-lisäpalvelua (http://saunalahti.fi/gsm/mobiililaajakaista.php) , itselläni nopsa ja suosittelen juuri nopeampaa yhteyttä joskin ipadihan on siitä hassu, että isommat sovellukset ja mm. podcastit se haluaa ladata aina wlan tilassa.

t.
Pekka / SL
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Itselläni nopsa ja suosittelen juuri nopeampaa yhteyttä joskin ipadihan on siitä hassu, että isommat sovellukset ja mm. podcastit se haluaa ladata aina wlan tilassa.


Varmaan sen takia, koska Apple halusi iPadille datakatot, mutta Saunalahdellahan ei niitä ole (onneksi). :)

Itselläni on kotona Nopsa ja 3G Router, kännykässä on ollut Mini (joka vastaa täysin tarpeitani, suuremmat tiedostot lataan kotona WLAN-verkkoni kautta) ja kodin ulkopuolella riittää tällä hetkellä puolimegainen.
Käyttäjätaso 2
Vähän hölmöltä se kuitenkin tuntuu esim pari viikkoa sitten Zurichin lentokentällä piti ladata podcast puhelimen wifi hotspotin kautta (3G siis, mutta ipadille WLAN). Itsekin toki harkitsin pelkkää WLAN mallia, mutta puhelimen (Desire) akun rajallinen kesto sitten puoli integroitua 3G:tä.

t.
Pekka / SL

Ps. En suosittele podcastin lataamista 3G-verkon yli Zurichin lentokentällä. Se on nimittäin melko kallista.

Osallistu keskusteluun