Kysymys

Ipadiin mobiiliilaajakaista

  • 3 marraskuu 2012
  • 5 kommenttia
  • 2319 katselukerrat

  • Satunnainen osallistuja
  • 10 kommenttia
Mulle tuli ipadin mukana micro-sim kortti vaikka en liittymää tilannutkaan. Yhteys ipadiin on wlanin kautta. Nyt kuitenkin olen ajatellut,että voisin ottaa mukaani reissuun ipadin. Miten saan jo valmiina mulla olevaan korttiin otettua mobiililiittymän? OmaSaunalahdesta saisin kyllä tehtyä niin,että muuttaisin jo valmiina olevan gsm-puhelinliittymän  ipadin microsim-kortille mutta tarvitsen sitä liittymää puhelimessani. Onko ainoa mahdollisuun tilata uusi kortti liittymineen päivineen?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikka Manito!

Jos älypuhelimessa on Wifi-jako (voi olla myös nimellä tethering, sharing tai vastaava), voit jakaa mobiililaajakaistaasi Wlanin kautta iPadillesi. Tällöin tarvitset vain nykyiseen liittymääsi kiinteän datapaketin ellei ole jo. Et siis tarvitse uutta liittymää.

Ikävä kyllä Tupla-SIM-mahdollisuutta ei ole.
Kyllä mulla puhelimessa on wlan mutta ei taida pystyä jakamaan. Ainakaan en löytäny sellaista mahdollisuutta. No, tilaan ipadiin oman liittymän niin ei tarvi sitte värkätä wlaninkaan kanssa oli mahdollisuutta puhelimessa tai ei 🙂 Kiitos kuitenkin vinkistä.
Käyttäjätaso 4
Jos tarve käyttää iPadiä mobiiliverkon kautta on satunnainen, voisi Saunalahti Prepaid Erikoispainos olla hyvä ratkaisu. Siinä tiedonsiirto maksaa korkeintaan 66 senttiä per päivä. Ja silloin siis välttäisit säännöllisen kk -maksun maksamisen.
Hyvä ajatus. Varmaan laitankin sellaisen :)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Oikein hyvä vinkki. Tosiaan Micro-SIM Prepaidissa nopeus on max. 14 Mbit eikä käyttökattoa. 🙂

Osallistu keskusteluun