Kysymys

Kiinteän laajakaistan vaihto mobiililaajakaistaan

  • 2 kesäkuu 2009
  • 28 kommenttia
  • 976 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Skype toimii silti oikein hyvin webkamerakuvan kera mobiilinetillä, kunhan vain ollaan 3g verkossa.

Tuota skypen käyttöä on saunalahdelta kysytty palstalla monesti, mutta kiellettykään sitä ei minun tietääkseni ole.

Oletan että kielletyllä vertaisverkkoliikenteellä tarkoitetaan tiedostojen vaihtoa.


Taisi olla niin, että Panu vastasi vähän samaan tapaan kuin minäkin tuossa kirjoitin. Vertaisverkkoliikenne on mitä on. Tarkemmin sitä ei ole ehdoissa määritelty.
Peer to peer- teknologiaa käyttävät ohjelmat, kuten Skype ja Spotify, ovat kiellettyjähttp://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,11832.0.html

Nyt täytyy toivoa, että vuoden 2009 ja 2010 tärkeimmät uudet innovaatiot eivät tule pohjautumaan peer to peer-teknologiaan.

(taitaa olla aika turha toivo)
Hei!

Pakko korjata tuohon: Jos sinulla on Saunalahden ADSL saa nimellistä 20 euron vuosikorvausta vastaan säilyttää omat osoitteensa!
Itse tein juuri niin, kun muutama vuosi sitten muutin kaapelitalouteen ja otin Welhon. Vaihdoin sen tänä vuonna takaisin Saunalahteen,
kun Welho alkoi pätkiä päivittäin -- Saunis ei ole pätkinyt:)
Soneralla ei saa edes maksusta pitää osoitettaan, siksi eräs tuttu Kainuussa maksaa kiltisti 40 euroa 2 megan liittymästä vaikka voisi saada halvemmalla mobiilin (siellä kun ei ole kilpailua vaan vain Sonera ja KPO ja samat adsl-hinnat kummallakin....).


Muista sitten siinä vaiheessa jos sanot adls:n irti niin mitä todennäköisemmin menetät myös sen mukana tulleet s-postiosoitteet ym. Jos sinulla on paljon postia, osoitteita ja tai kotisivut niin siirrä ne hyvissä ajoin muualle turvaan. Tuosta ei hiiskuta sanallakaan irtisanottaessa, pieni kiusa se on joka antaa mielihyvän sille menettävälle osapuolelle.

Osallistu keskusteluun