Kysymys

Kimppapaketti ja palvelunumerot

  • 17 elokuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 818 katselukerrat

Ymmärrän, ettei Kimppaketilla voi soitella maksullisiin palvelunumeroihin. Mutta ihmetystä herättää se, ettei niillä voi soittaa edes ns.tavallisen puheluhinnan palvelunumeroihin kuten Maistaraatin muuttoilmoitusnumero 0295 535 535 (pvm/mpm) tai KELA 020 634 0210 (pvm/mpm). Eli kyllä tämä puute olisi syytä korjata asap !!!

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Erillistä palvelunumeroestoa tuossa ei pitäisi olla, vaatii vain että liittymällä on tarpeeksi saldoa. PUK-koodia vastaan asiakaspalvelu voi sitten poistaa / lisätä noita estoja 🙂
Tarkoitinkin, että miksei Kimppapaketin puhesaldolla voi soitella em. normaalihintaisiin palvelunumeroihin!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Johtuu juuri tuosta, että luokitellaan palvelunumeroksi 🙂 Puhelun hinnalla ei siis ole tässä yhteydessä merkitystä, vaan numeron tyypillä.
eBin kirjoitti:
Erillistä palvelunumeroestoa tuossa ei pitäisi olla, vaatii vain että liittymällä on tarpeeksi saldoa. PUK-koodia vastaan asiakaspalvelu voi sitten poistaa / lisätä noita estoja :)

Oikeammin nuo eivät ole palvelunumeroita vaan valtakunnallisia tilaaja(yritys)numeroita. ;)

https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin/puhelinverkonnumerointi/yritysnumerot.html
Antero: aivan sama mitä numereot ovat, mutta saisinko kysymykseeni vastauksen? Koska nuo puhelut siis maksavat normaalipuhelujen hinnan!
Tainnut Saunalahdelta jäädä ilmoittamatta tämä yleinen pakettien rajoitus kimppapaketin tilauksen yhteydessä:

Pakettiin ei sisälly puhelut palvelunumeroihin (esimerkiksi 0600- ja 0700-alkuiset numerot tai numeropalvelut, kuten 118 ) tai puhelut yritysnumeroihin (esimerkiksi 010- ja 020-alkuiset numerot), puhelut ulkomaille tai ulkomailla, teksti- ja multimediaviestit palvelunumeroihin tai ulkomaille eikä ulkomailla lähetetyt teksti- ja multimediaviestit tai tiedonsiirto ulkomailla tai tiedonsiirto muussa kuin Elisan matkaviestinverkossa.

Osallistu keskusteluun