Kysymys

Klaukkalan 01820 alueella alkaa huumori loppumaan 4g yhteyteen???

  • 5 helmikuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 579 katselukerrat

Iltaisin nopeus tippuu n. 1-4 tuleva ja 2-5 lähtevä. Loppuuko huumori ennen kuin tehdään jotain...

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
maggo21 kirjoitti:
Iltaisin nopeus tippuu n. 1-4 tuleva ja 2-5 lähtevä. Loppuuko huumori ennen kuin tehdään jotain...

Kannattaa tehdä asiasta johtopäätökset ennen lopullista hermoromahdusta. Apua johtopäätösten tekoon saa esim. selaamalla joitakin palstan tuhansista muista vastaavista ketjuista.

ps. jos haluat suoraan sinua auttavaa tietoa, voisit kertoa vähän enemmän nykytilanteesta ja siitä mitä olet asialle tähän mennessä tehnyt? Esim. mikä verkko käytössä (lukittu, toivottavasti), mikä modeemi, minkälaatuinen yhteys, jne. Onko tilanne pysynyt samana jo kauankin vai tullut yhtäkkiä/vähitellen?
Mobiilireititin E5186, puhelin ja toinen 4g reititin. Nopeudet alkoi putoamaan kun laajakaistat irtisanottiin alueelta viime kesänä. Aamuisin toimii hyvin ja päivälläkin mutta illalla ei verkon kapasiteeti riitä. Ei paljon lohduta jos sanotaan että kapasiteettia tullaan nostamaan kun ei ole mitään arviota koska??? Soneran olen ottanut nyt testiin ja se on toiminut moitteettomasti. Kuitenkin olen ollut Saunalahden asiakas jo tosi pitkään niin huvittaisi vaihtaa kokonaan operaattoria (4 liittymää + mobiililaajakaista)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 Hei Maggo21 ja tervetuloa palstalle!

Kattelinkin tuossa profiilitietojesi perusteella alueen tilannetta, ja parannuksia ei ole aikataulutettu ainakaan kolmen kuukauden sisään. Jos ei homma parane niin Soneralle siirtyminen voi olla vaihtoehto, vuoden aikana pyrimme parantamaan kapasiteettia ympäri maata, mutta niin kuin itse mainitsit ei aikatulusta ole tietoa. Kiinteää laajakaistaa meillä ei myöskään ole osoitteeseen tarjota, valitettavasti.

Jos hidastelu on jatkunut yli kuukauden niin selkeästi tuosta asiasta on kyse, eikä silloin vikailmoituskaan valitettavasti korjaa asiaa.
Käyttäjätaso 7
1) kaikilta pätkäistään laajakaistat -> kaikki siirtyvät mobiiliin

2) mobiilin kaista tukossa -> kenelläkään ei ole kivaa

3) toinen operaattori toimii paremmin -> siirrytään sinne -> toivotaan että kaikki eivät tee samaa ratkaisua, jotta ei päädyttäisi uudestaan kohtaan 2

Mutta eihän tuossa ole yksittäisellä asiakkaalla kuin kaksi vaihtoehtoa, kärsiä (ja odottaa että muut vaihtavat) tai vaihtaa (ja ehkä kärsiä sittenkin).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Näin se E-liike toimittaa maailmanluokan palveluita verkollaan kaikille asiakkailleen!
Niinhän se meni että elisan kiinteät laajakaistat (elisan verkko) irtisanotaan. Verkko ruuhkautuu -> annetaan asiakkaiden v""" tua eikä tehdä mitään. Johan sen nyt järkikin sanoo että se pitää huomioida hetimiten.
On muuten dna:kin nyt testissä ja se näyttää jäävän vuorokauden mittaiseksi testiksi kun on melkein yhtä huono kuin elisan verkko. Eli sonera toimii tällä hetkellä parhaiten.
Eli kahdella toimittajalla on verkon kapasiteetti jo lopussa niin voisi toivoa nopeampaa reagointia.

Osallistu keskusteluun