Kuuluuko Mobiililaajakaista 4G liittymään kotisivuja?

  • 26 heinäkuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 198 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Vaihdoin n. 3 kk sitten Saunalahti Huoneistokaista 50M tähän otsikon mukaiseen ja olen nyt huomannut että vanhat sivut eivät toimi.

Siellä ei mitään ratkaisevan tärkeää ole, mutta olisi kiva saada ne toimimaan jos myös tähän liittymään kotisivutila kuuluu.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Elisalla on kotisivutila ainoastaa kiinteissä liittymissä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa melkeinpä laittaa palstatiimille tuosta yksityisviestiä, niin katsotaan onko kotisivutilasi vielä pelastettavissa.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Kiitos vastauksistanne. Kun tähän liittymätyyppiin ei näytä tuo kotisivutila kuuluvan ja en halua maksaa siitä ylimääräistä, niin ei varmaan palstatiimiin kannata ottaa yhteyttä tuosta johtuen. Jos ilmaiseksi, niin sitten. Ja pystyn ne myös toistamaan jonnekin muualle.

Joskus vanhoina aikoina minulta meni kotisivut ihan liittymätyypin vaihtumisesta kaapelista VDSL:ään tai jotakin. Muisti huono, mutta maksaa olisi pitänyt ylimääräistä jos ne sivut olisi halunnut pitää.

Nämä operaattorin tarjoamat sähköpostit ja kotisivut varmaan sitoisivat joitakin asiakkaita. Itse kyllä luovuin operaattorin tarjoamasta sähköpostista jo vuosia sitten. Mutta vaihtuvuus toistaiseksi voimassa olevissa mobiiliyhteyksissä lienee kuitenkin melkoista. Kuitenkin Elisa varmaan mielestäni voisi tarjota näitä asiakkailleen siinä toivossa, että he sitoutuisivat 😉

Tuollaiset liittymätyypistä riippumattomat perusjutut, ei tietysti millekkään anonyymeille prepaid yhteyksille.

Osallistu keskusteluun